2777
2789
 شما جواب گرفتین

بله مثبت بوده منتظرم هفته اینده سونو بدم برای قلب جنین 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیست 🙂😔😔

بله باید 14 روز بعدش باید ازمایش بدید ...انشاله که شما هم جوابت مثبت میشه عزیزم و مامان میشی ...هر کسی علائمش یه جوره...من خیلی درد پریودی و سردرد و پادرد و نفخ داشتم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بله باید 14 روز بعدش باید ازمایش بدید ...انشاله که شما هم جوابت مثبت میشه عزیزم و مامان میشی ...هر ک ...

اهوم خوش بحالت کی انتقال دادی چندروزه آز دادی ک فهمیدی مانان شدی برا منم دعا کن ک منن مثبت شه عزیزم من هیچ علایمی ندارم فقط روز اول انتقال سردرد داشتم والانم هست کمه و این روزا فقط یکم تخمدونان تیر میکشه نمیدونم علایم درسته 

بچه ها یه سوال اونایی ک مامان شدین شما ترشح هم داشتین یان من دوش میگیرم میام ترشح دارم البته یکم رنگ ...

سلام عزیزم ترشح ک طبیعیه چون دارو استفاده میکنی مال سطح بالای هورمون الان هنکز من ترشح دارم بعد پروزسترون از علایمش هست

سلام بچه ها من ۷ اسفند انتقال داشتم امروز میشه روز سومم چون ۲۱ باید آز  بدم

عزیزم انشاله ک شماهم مامان شدی فقط ریاکس باش بدو استرس درمانش ارامشه از الان زوده دنبال علایم بگردی نزدیک موعدت یا چند روز بعد علائم لانه گژینی بعصیا دارن بعضیام ندارن

عزیزم انشاله ک شماهم مامان شدی فقط ریاکس باش بدو استرس درمانش ارامشه از الان زوده دنبال علایم بگردی ...

ممنونم انشالله شما جنینتون بلاستوسیست بود یانه مال من دوتا بلاست یکیش نمیدونم