2777
2789
عزیزم من تجربه دوستان رو میگم ...از یه ماه قبل انتقال شکمتون رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین روزی 1 ل ...

خيلي ممنون از راهنماييت عزيزم

فقط عذرخواهيميكنم يه سوال ديگه، شما از دكتر آل ياسين در مورد موفقيت هاي پي جي دي و ميكرو شنيدي تو مركز يا جاي ديگه يا نه، كم يازياد، ببخشي كه وقتتو ميگيرم، چون شنيدم چند نفر خواستن برن دكتر ديگه‌اي ولي اون دكتر قبول نكرده و گفته از لحاظ همكاري درست نيست و آل ياسين استاد ما هستن و از اين حرفا. 

من اسير كرم گل پسر فاطمه‌ام، حسني‌ام بنويسيد به روي كفنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي ممنون از راهنماييت عزيزم فقط عذرخواهيميكنم يه سوال ديگه، شما از دكتر آل ياسين در مورد موفقيت ه ...

خواهش میکنم یادم رفت بگم گوشت گوسفندی فقط بخور اصلا گوساله و گاو نخور...والا من اطلاعی ندارم اما ما هم انسانیم و اختیار داریم دوست داشته باشیم میتونیم دکترمون رو عوض کنیم ...اصولا میگن به دکترتون اعتماد داشته باشید 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بچه ها فردا میرم ازمایش منو از دعاتون محروم نکنین 

توکل برخدا...انشاله میای فردا خبر خوشت رو بهمون میدی عزیزم😘😘😘😘

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام دوستان.چند روزی بود اینجا نیومدم.راستش تاپیک رو گم کرده بودم.😅😅کلی گشتم وخوشحالم که پیداش کردم.چقدر از خبرهای مامان شدنتون خوشحال شدم.من دیروز هم پیش دکترم بودم وخداروشکر دوقلوهام خودشون رو کشیدن بالا وفعلا مشکلی نیست.الان توهفته دهم هستم وهمچنان استراحت میکنم.سه هفته دیگه سونوی غربالگری دارم.دعا کنید جوابهای خوبی بگیرم.تا حالا که خدا خیلی کمکم کرده ودعاهای دوستان عزیزم.من هم برای همه کسایی که بچه ندارن دعا میکنم خدا دامنشون رو سبز کنه.

سلام دوستان.چند روزی بود اینجا نیومدم.راستش تاپیک رو گم کرده بودم.😅😅کلی گشتم وخوشحالم که پیداش کرد ...

به سلامتی عزیزم

درد هم داشتین در ااین مدت من خیلی پادرد و کمر دردم امروز روز 8انتقالم

انشاله جوابت مثبته عزیزم ...منم پام خیلی درد میکرد و میکنه ...

بچه ها فردا میرم ازمایش منو از دعاتون محروم نکنین 

سلام عزیزم ...چی شد نتیجه ؟ازمایش دادی؟