2777
2789

سلام دوستان ۲۵ام عمل حذف عینک دارم خیلی نگرانم استرس دارم درد نداره ؟من ۱۵روز بعدش میخوام برم مشهد نمیتونم برم موج های ابی با عینک شنا ؟شماره چشمم۳ هست

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

چ نوعش میخای انجام بدی منم prk دارم هفته دیگه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل اسمایل کردم ، روش به روزیه و دوره نقاهتش خیلی کوتاهه

من خودم میخوام بگم اسمایل اگه دکتر قبول کنه کجا عمل کردی میشه بگی دقیق چطوریه ممنون میشم موج های ابی نمیتونم برم بعدش روزی که ویزیته عملم انجام میشه ؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
کجا میخوای بری شماره چشمت چنده من میخوام برم کلینیک نور تهران

من شیراز هستم همینجام عمل میکنم دکتراش خوبن شماره چشمم یکیش 3 یکیش 1.75

نور هم خوبه نگران نباش دکتراش خوبن کلن 5 دیقس تموم میشه میره فمتواسمایل میخای کنی؟ 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من خودم میخوام بگم اسمایل اگه دکتر قبول کنه کجا عمل کردی میشه بگی دقیق چطوریه ممنون میشم موج های ابی ...

۲۶ یا ۲۸ تومن دو سال پیش، دکتر جباروند تهران کلینیک بینافرین

دوره نقاهتش کمه یعنی مراقبت های نور و عینک افتابی و اینا رو به اندازه روش های دیگه نداره

اون اندازه ای که برش داده میشه هم خیلی نازکتره نسبت به بقیه عملا

ولی من نمره چشم ۷ بود و بالا بود تا یه هفته ۱۰ روز تاری دیو داشتم

مثل شما اگه میخواستم برم هم نمیتونستم

حین عمل ترس نداشتی

نه خیلی زود تموم شد

ولی چون تا حالا قطره ننداخته بودم ، قطره های قبل عمل سختم شد نمیتونستم چشامو باز کنم

دکتر عصبی شد 

بقیه اینطور نبودن

من حساس بودم قطره های بعد عمل هم اذیت میشدم