2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم درد پریودی رو از روز نه یا ده داشتم. الان روز 17 هستم و بتام 95 شده. برام دعا کن تند تند ب ...

سلام خانومي چند روز درد پريودي داشتي ؟ آخه منم انتقال دادم ولي دوسه روزه درد دارم ميگن درد لانه گزيني اينقد نبايد طول بكشه 

دیروز رفتم سونو قلب .از اولش دل دردو کمردرد داشتم گفتن عادیه.پریشب دل دردو کمردرد گرفتم لکه بینی هم شروع شد دیروز داشتمـمیرفتم دکتر نوبت داشتم هنوز لکه بینی داشتم توی راه ببخشید دیدم یه چیزی اندازه بند انگشت مثل تکه گوشت افتاد توی شورتم بعدش توی مطب رفتم دستشویی یه لخته خون ازم اومد سقط شد خلاصه سونو هم کرد گفت سقط شده😪😪

منم روز ۱۲انتقالم درد پریودی هردفعه میاد سراغم شنبه باید برم آزمایش برامنم دعاکنید

خداروشكر كه مثبت بودي 

الان كه دلت خوشه خواهش مبكنم برا منم دعا كن روز پنجم انتقالم

فقط همين دوتا جنين كه انتقال دادم و دارم ديگه ندارم

منم روز ۱۲انتقالم درد پریودی هردفعه میاد سراغم شنبه باید برم آزمایش برامنم دعاکنید

عزيزم به سلامتي، منكه از همون روز دون بعد انتقالن دل دردام شروع شد، نميتونم كتمان كنم كه چقدر ناراحتم ميكنه🙁🙁😢

من امروز روز سوممه، دردام رو به زياد شدنه☹️☹️ كسب هست با وجود پروژسترون درد پريودي  داشته باشه ...

اره منم درد داشتم ولی برا پریود شدنت زودع که. من حتی دردای شدیدتر از پریودی تا ماه اول داشتم

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙