2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد خیلی شدید پریودی دارم طبیعیه البته هی میاد و میره ،روز چهارم انتقال جنینم

سلام، منم درد شديد پریودی دارم امروز 7 انتقالم روز چهارم انتقالم چند ساعتی درد شدید اومد بعد خوب شد

سلام منم امروز روز ۷انتقال جنینمه خیلی کف و پاشنه پام درد میاد از روز دوم شروع شده دردم هنوزم خوب نش ...

منم دقیق این درد و دارم نمیدونم طبیعیه یا نه کاش یکی بود بهمون میگفت چ طبیعیه و چی نیست

سلام منم امروز روز ۷انتقال جنینمه خیلی کف و پاشنه پام درد میاد از روز دوم شروع شده دردم هنوزم خوب نش ...

تو درد سینه داری؟ منکه هیچ دردی ندارم میترسم آخه میگن درد سینه بهترین نشونه بارداریه

منم دقیق این درد و دارم نمیدونم طبیعیه یا نه کاش یکی بود بهمون میگفت چ طبیعیه و چی نیست

اصلا پامو نمیتونم زمین بزارم بین پاشنه و کف پام یه وقتایی هم میزنه به مچ پام دیگه کلافه شدم ،ده روزم مونده تا ازمایشم

سلام بچه ها من امروز ده روز که انتقال جنین دادم ،جنین سه روزه و قراره اگه خدا بخواد ۱۰مرداد برم برای ازمایش ،ولی امروز صبح درد خیلی شدید پریودی داشتم طوری که از خواب بیدارم کرد،البته دیشب ماهی خوردم ممکنه بخاطر اون باشه یا اینکه طبیعیه ؟

سلام بچه ها من امروز ده روز که انتقال جنین دادم ،جنین سه روزه و قراره اگه خدا بخواد ۱۰مرداد برم برای ...

عزیزم منم درد پریودی رو از روز نه یا ده داشتم. الان روز 17 هستم و بتام 95 شده. برام دعا کن تند تند بره بالا و جنینم رشد کنه خوووووب😍 انشالا ک شما هم نتیجه میگیری❤

ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ ﺷﺎﯾﺪ ﻣﻬﺮ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﻫﺪ !
عزیزم منم درد پریودی رو از روز نه یا ده داشتم. الان روز 17 هستم و بتام 95 شده. برام دعا کن تند تند ب ...

خدا رو شکر ،با بتا ۹۵ بارداری انشاالله همینطور بتات بره بالاتر ،عزیزم برای منم خیلی دعا کن

عزیزم منم درد پریودی رو از روز نه یا ده داشتم. الان روز 17 هستم و بتام 95 شده. برام دعا کن تند تند ب ...

منم باید ۱۰برم برای ازمایش دیگه علایم دیگه ای فعلا ندارم ،مثل درد سینه و ....که اکثرا میگن