2777
2789
منم باید ۱۰برم برای ازمایش دیگه علایم دیگه ای فعلا ندارم ،مثل درد سینه و ....که اکثرا میگن

آزمايشم منفي بود بتام٠.٠١ بود حش ميكنم دنيا روسرم خراب شده تين چهارمین بارم بود دیگه فریز هم ندارم دیگه امیدهم ندارم

عزیزم منم درد پریودی رو از روز نه یا ده داشتم. الان روز 17 هستم و بتام 95 شده. برام دعا کن تند تند ب ...

انشاءالله نی نی خوشکلت رو صحیح وسالم بدنیا بیاری، واسه منم دعا کن دیروز انتقال داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمايشم منفي بود بتام٠.٠١ بود حش ميكنم دنيا روسرم خراب شده تين چهارمین بارم بود دیگه فریز هم ندارم د ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی ناامید نشو منم دفعه قبل سه تا جنینداشتم گذاشتن نگرفت دوباره تخمک کشی کردم ، قبل از تخمک کشی سیاهدانه رو با عسل قاطی کردم هر روز یه قاشق خوردم، عرق رازیانه هم خوردم خدارو شکر اینبار 11 تا جنین تشکیل شد که دیروز سه تا رو انتقال دادن، حالا انشاءالله اینبار بگیره،

آزمايشم منفي بود بتام٠.٠١ بود حش ميكنم دنيا روسرم خراب شده تين چهارمین بارم بود دیگه فریز هم ندارم د ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی غصه نخور حتما حکمت خدا بر این بود که نشه ،اون چیزی که خدا میدونه ما نمیدونیم ،خودتو وزندگیتو فقط بسپار بخدا 

سلام بی بی چک روز چندم نشون میده،؟من امروز ۱۴انتقال جنینم البته جنینام ۳روزه بود ،دکتر بهم گفته روز ۱۷برو برای ازمایش خون ،هیج علایمی ندارم ،فقط درد پریودی یه وقتایی بیشتر شبا

من زیر دلم خیلی درد میگیره مثل پریودی امروز چهارم انتقال هستم، راهنماییم کنید 

فکر کنم طبیعیه نگران نباش ،ایشاالله به زودی مامان میشی ،کی میرین برای ازمایش خون ،چندم انتقالتون ،جنین چند روزه انتقال دادین؟

امروز روز پانزدهم انتقال جنینم ،زنگ زدم به دکترم گفت الان ازمایش خون نشون میده ولی بهتره روز ۱۷انتقا ...

بی بی چکم دکتر گفت نزار چون ممکنه مقدار بتا پایین باشه و تو بی بی چک نشون نده و ناامید بشی ،ولی واقعا من به جز یکم درد گاه گاهی تو کمرم و زیر شکمم هیچ علایمی ندارم ،برام دعا کنین

بچه ها امروز روز ۱۶انتقال جنینمه قراره پنج شنبه برم برای ازمایش خون ،خیلی استرس دارم ،نمیدونم چرا انگار افسردگی گرفتم دلم میخواد گریه کنم ،میترسم ضرر داشته باشه برام دعا کنید