ممنونم ایشالا توهم بارداری عزیزم مشکل ناباروری ما ناشناخته هست ۳بار iuiمنفی و الان بار اوله ک ...
مشكل ما هم ناشناخته بود دو اي وي اف منفي داشتم بعد ازمايش ايمني دادم و معلوم شد مشكل ايمني انعقادي دارم، اين سري سرم زدم واسه ايمني و امپول ميزنم واسه مشكل انعقادي و انتقال دادم ان شاالله كه مثبت بشه،
شما هم ان شاالله اين دفعه مثبتي عزيزم به حق اين ماه عزيزم همين ماه هر دومون باردار بشيم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
كسي بوده كه با اين دل درداي بعد از انتقال مثبت بوده باشه؟؟
عزیزم استرس اصلا واست خوب نیست و من خیلی جاها خوندم که درد زیر دل واسه لانه گزینی هست سعی کن آرامش داشته باشی و به اونچه که خداوند (مادر شدن) لایقت دونسته شکرگزار باشی باهاشون حرف بزن و استرس رو از خودت دور کن
یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭