2777
2789
به سلامتي انشاالله كه بارداري

ممنونم ایشالا توهم بارداری عزیزم 

مشکل ناباروری ما ناشناخته هست ۳بار iuiمنفی و الان بار اوله که ivfمیکنم سه ماه پیش هایپر شدم انتقال جنین موند واسه این ماه. 

ایشالا دامن همه منتظرها سبز بشه التماس دعا

ممنونم ایشالا توهم بارداری عزیزم  مشکل ناباروری ما ناشناخته هست ۳بار iuiمنفی و الان بار اوله ک ...

مشكل ما هم ناشناخته بود دو اي وي اف منفي داشتم بعد ازمايش ايمني دادم و معلوم شد مشكل ايمني انعقادي دارم، اين سري سرم زدم واسه ايمني و امپول ميزنم واسه مشكل انعقادي و انتقال دادم ان شاالله كه مثبت بشه، 

شما هم ان شاالله اين دفعه مثبتي عزيزم به حق اين ماه عزيزم همين ماه هر دومون باردار بشيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي بوده كه با اين دل درداي بعد از انتقال مثبت بوده باشه؟؟

عزیزم استرس اصلا واست خوب نیست و من خیلی جاها خوندم که درد زیر دل واسه لانه گزینی هست سعی کن آرامش داشته باشی و به اونچه که خداوند (مادر شدن) لایقت دونسته شکرگزار باشی باهاشون حرف بزن و استرس رو از خودت دور کن

ممنونم ایشالا توهم بارداری عزیزم  مشکل ناباروری ما ناشناخته هست ۳بار iuiمنفی و الان بار اوله ک ...

زی زی جان هزینه آزمایشات ایمنی و انعقادی چقدر میشه؟ شما جسارتا کدوم شهر هستی؟

زی زی جان هزینه آزمایشات ایمنی و انعقادی چقدر میشه؟ شما جسارتا کدوم شهر هستی؟

عزيزم من خودم اهوازي هستم ولي دكترم تهران هستش الانم تهران هستم،در رفت و امد بودم يك سال و نيم،همينجا هم ازمايشاتم رو دادم هزينش يك و خورده اي شد

ممنونم از بزرگواريت عزيزم

چیشد زی زی مامان شدی؟

یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی  اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭
اخه يرياي قبل هم كه انتقال ميدادم درد داشتم ولي واقعا نميشه به علائم رفت فقط دل درد ناراحتم ميكنه

شما باردار شدین؟

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!

عزیزم باردار شدی؟

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!