2777
2789
سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت...راستش من خودم روز 13 بی بی زدم مثبت شد و رفتم ازمایشگاه بعدش و تکرا ...

ممنونم عزیزم

انشالله با دعای خیر شما

من دل درد پریودی دارم که می گیره و ول میکنه، لکه بینی هم دارم

روزی که دوتا آمپول پروژسترون میزنم یکی دو روز قطع میشه، دوباره شروع میشه.

ینی میشه لکه بینی پریودم باشه؟؟؟

آخه من باید ۱۴اسفند پریودم شروع می شد...

البته من روز ۶هم لکه بینی داشتم

دعا کنیم برای همدیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان. من امروز روز نهم انتقالم هست میخواستم بدونم دوستانی که آزمایششون مثبت شده سینه دردشون ا ...

سلام خوبی؟

منم مثل شما انتقال دادم...

علایمم مثل شماست....

لطفا هر موقع آز دادی، بیا نتیجه شو بگو

ممنونم عزیزم

دوستم میشه یکم برام از اینچیزا توضیح بدی من هیچی بلد نیستم میخوام بچه دار بشم نشده تا الان دوساله نم ...

دوست عزیز جنین تخمک خودت و اسپرم همسرت هست بعد ی دوره استفاده دارو تو ی روز خاص تخمک کشی انجام میشه بعد بهت تاریخ میدن بعد لقاح ازمایشی اسپرم همسرت و تخمک خودت وبهت انتقال میدن انشاله بقیشم بشتگی ب انادگی بدنت و رحمت داره برای بارداری

دوست عزیز جنین تخمک خودت و اسپرم همسرت هست بعد ی دوره استفاده دارو تو ی روز خاص تخمک کشی انجام میشه ...

ممنون درد داره اینایی ک گفتی؟ و هزینه هاش چی؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
سلام ...عزیم شما بهتره برید کلینیک های نازایی که هم خودتون هم همسرتون بررسی بشید ممکنه با دارو هم جو ...

وای خدایا چ سختتتت خب یدونه بده مام بریم پی کارمون😥

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
درد ک انچنان نداره صبر و ارامش نیاز داره زمان بره بستگی ب جایی ک انتختب میکنی داره هزینش

ببخشید شما لکه بینی هم داشتید؟؟؟

اگه داشتید، آمپول پروژسترون می زدید قطع می شد، بعد یکی دو روز دوباره لکه بینی تون شروع می شد؟؟؟

دوستانی که به لکه بینی باردار شدند، میشه بگید چه روزایی لکه بینی داشتید و به چه میزان؟

و وقتی پروژسترون رو زیاد استفاده می کردید، لکه بینی تون که قطع می شد، دوباره برمی گشت؟؟؟ یا دیگه لکه بینی تون کاملا قطع می شد؟؟؟

ببخشید شما لکه بینی هم داشتید؟؟؟ اگه داشتید، آمپول پروژسترون می زدید قطع می شد، بعد یکی دو روز دوبا ...

عزیزم من روز ۹ انتقالم موعد پریودم بود از دوروز قبلش تا یک روز بعدش لک میدیم بعدا گفتن برای لانه گزینی بوده ک میترسیدم باز بشه ولی خداروشکر گرفته بود الانم ک هستم از هفته میش لکه بینی دارم بازم گفتن طبیعیه ولی استراحت کنم با امپول بند مباد ولی من حساسیت نشون داد بدنم دنبال علائم نباش هر کس یجور ی خانم رویان بود گفت هیچ علائمی نداشته ولی ۷ ماهش بود گرفته بود

رفتی سنو شما؟

سلام عزیزم بله تازه برگشتم شکر خدا قلب داشت ...دکتر گفتن شنبه باز برم پیششون چون 4 روز ظاهرا کوچیکتره مهم نیست اما باز سونو بشم خیالم راحتتره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم بله تازه برگشتم شکر خدا قلب داشت ...دکتر گفتن شنبه باز برم پیششون چون 4 روز ظاهرا کوچیکتر ...

ب سلامتی اونم چیزی نیست ارامش کمکت میکنه خیلی حس قشنگیه مبارکت باشه چند هفته بودی