2777
2789

سلام خوبید؟

انشالله همتون دلتون شاد باشه و خدا بهتون نی نی بده و نی نی هاتونو براتون نگه داره...

من دومین انتقالم هست و امروز روز یازدهممه، ...

لکه بینی داشتم که با آمپول پروژسترون قطع شد. الان درد پریودی دارم...

دوتا جنین پنج روزه بهم انتقال دادن...

واقعاً کلافه و گیج شدم که امیدوار باشم یانه...

بنظرتون زودتر برم آزمایش بدم، جواب درست میده؟

رویان میگه ۱۶ روز بعد انتقال باید آز بدیم، ولی بعضی جاهای دیگه میگن ۱۴ روز دیگه...

لطفا راهنماییم کنید

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشا جان میشه شما راهنماییم کنید؟ ممنونم

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت...راستش من خودم روز 13 بی بی زدم مثبت شد و رفتم ازمایشگاه بعدش و تکرار دو روز بعد اما بهت پیشنهاد نمیکنم بی بی بزنی چون یه موقع نشون نمیده استرس الکی میگیری...روز 14 اصولا نشون میده ...3 روز دیگه تحمل کن عزیزم بعد برو تیتر بتا بده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت...راستش من خودم روز 13 بی بی زدم مثبت شد و رفتم ازمایشگاه بعدش و تکرا ...

اما روز اصلی هم برات نسخه کردند که ازمایش بدی هم انجام بده انشاله که مثبته و مامان بشی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت...راستش من خودم روز 13 بی بی زدم مثبت شد و رفتم ازمایشگاه بعدش و تکرا ...

سلام یعنی این داروهایی ک مصرف میکنیم تاثیر نداره و بی بی مثبت کاذب نیست عزیزم من هم آمپول هپارین میزنم هم آمپول و شیاف پروژسترون وقرص استرادیول و آس آ اینا بی بی رو مثبت نمیکنه منم س روز دیگ باید بی بی بزنم و آز بدم  

سلام یعنی این داروهایی ک مصرف میکنیم تاثیر نداره و بی بی مثبت کاذب نیست عزیزم من هم آمپول هپارین میز ...

عزیزم هورمون hcg که بالا میره نشانه بارداریه و این هورمون اندازه گیری میشه نه پروژسترون نه استرادیول و ازمایش اگه دقت کنی این هورمون رو فقط چک میکنند Beta Hcg

سلام خوبید؟ انشالله همتون دلتون شاد باشه و خدا بهتون نی نی بده و نی نی هاتونو براتون نگه داره... م ...

سلام گلم من ۲۰ بهمن رویان انتقال دادم انشاله ک مامانی ب منم گفتن ۱۶ برو من ۱۳ از دادم ج مثبت یود از مجددم سر تاریخ رفتم نگران نباش انشاله مامانی فقط رویان تا فردا هستن دیگ نیستن تا بعد تعطیلات زنگ بزن فردا هماهنگیاتو بکن حتما 

قربونت انشاله عزیزم بری صدای قلبشو بشنوی ارامش بگیری عزیزم

ممنونم عزیزم 

سلام عزیزم من دیروز انتقال جنین فریز داشتم

هزینش چقده؟ چطوریه سخته؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی ناامید نشو منم دفعه قبل سه تا جنینداشتم گذاشتن نگرفت دوباره تخمک کشی کردم ...

دوستم میشه یکم برام از اینچیزا توضیح بدی من هیچی بلد نیستم میخوام بچه دار بشم نشده تا الان دوساله نمیدونم ای وی اف چیه و چ زمانی انجام میدن یا همین انتقال و این چیزا چطوریه؟ سخته؟ دردداره هزینه هاش چطوریه؟ چطوری چندتا جنین بدست میارن  تو دستگاه؟ ببخشید اونوقت اون جنین برا کیه؟ بعد چطوری انتقال میدن ب شما؟؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دوستم میشه یکم برام از اینچیزا توضیح بدی من هیچی بلد نیستم میخوام بچه دار بشم نشده تا الان دوساله نم ...

سلام ...عزیم شما بهتره برید کلینیک های نازایی که هم خودتون هم همسرتون بررسی بشید ممکنه با دارو هم جواب بگیرید ...اگر جواب نگرفتید مثل ما روشهای ازمایشگاههی رو انتخاب میکنند اونجا از صفر تا 100 کار رو براتون انجام میدن

عزیزم هورمون hcg که بالا میره نشانه بارداریه و این هورمون اندازه گیری میشه نه پروژسترون نه استرادیول ...

ممنون عزیزدلم از توضیحاتت مچکرم انشالله بارداری سالمی دلشته باشی و نی نی خوشگلت صخیح و سالم بغلش کنی .