2777
2789
عنوان

دگ هیچوقت نمیتونم عاشق بشم😔🥀

103 بازدید | 12 پست

دو ماهه کاتم

امروز برای مادرم یه دسته گل نرگس خریدم، یادم افتاد یه بار به اکسم گفتم برای من یه شاخه گل بخر

چند روز بعد 300هزار تومن گذاشت تو کیفم گفت برو خودت برای خودت گل بخر!!!

کلا هر چیزی میبینم یا هر اتفاقی میفته یاد یکی از رفتارهای سم اون میفتم و حالم بد میشه😭

اصن حرف منو نمیفهمید هیچوقت

اگرم میفهمید براش مهم نبود

ریالی برام ارزش قائل نبود

من خیلی اشتباه کردم😭😭😭

دوسم نداشت و شایدم من شایستهی دوست داشته شدن نیستم💔

خدایا از این افکار نجاتم بده دارم روانی میشم😭😭😭😭

یکسال دیگه به همین حالت میخندی و خداروشکر میکنی از شرش خلاص شدی

سخت نگیر

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعه به مدت

من این پسری که باهاشم وقتی بهم محبت می کنه

ناخودآگاه با قبلی مقایسه می کنم

واین باعث میشه غصه بخورم که چرا همچین کاری با خودم کردم

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

یکسال دیگه به همین حالت میخندی و خداروشکر میکنی از شرش خلاص شدی سخت نگیر

سلام عزیزم من شما رو یادمه تو تاپیک های کنکوری قبلا باهاتون صحبت کردم. چی قبول شدید اگر دوست داری بگو.

فقط صنوبر🌹

ببین من خودمم با یک دختر دوست بودم بعد من به اون اهمیت میدادم دوستش داشتم و حتی تار موش رو با دنیا عوض نمیکنم ولی اون فقط دوتا از دوستاش رو دوست داشت و به من محل نمیداد و من براش مهم نبودم منو ترک کرد و ترجیح داد با اون باشه دوست صمیمیم هم بود حالا بگذریم. منهم دوستیمون رو قطع کردم ولی هر ثانیه بهش فکر میکنم ببین درسته که رابطه بینتون رو تموم کردی و ناراحتی و یادش میفتی ولی دیگه از اون حس های بد دور میشی منم همینطور ولی همیشه بهش فکر میکنم و از دور نگاش میکنم و میبینم با اونا خوشه ولی فایده ای نداره فراموشش کن اگرم نتونی بهش که فکر میکنی یاده اخلاق های بدش بیوفت اما اینکه برات گل نخریده و بهت پول داده شاید خواسته انتخاب سلیقه با خودت باشه پی خودت رو اذیت نکن و سعی کن خودت رو با چیزهای دیگه سرگرم کنی

آره نمیخواست 🥀

عیب نداره خودت رو ناراحت نکن یکی نیست این رو به خودم بگه هعی.. ولی خوب بعضی موقع ها دوستی ها یکطرفه است اگر برات تلاش کرد دوست داره اگر هم نه نمیخوادت من خودمم تجربه کردم ولی دوسش دارم دوستم بود ولی دیگه چاره ای ندارم و همیشه با دوستای دیگش میبینمش خوش باشه ببین پسر ها فقط با آدم بازی میکنن خودت رو فعلا درگیر این مسائل نکن