2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روسری یا یه بلوز خیلی بهتر بود

برای مامان خودم میخواستم بخرم

احمقی کردم فک کردم خیلی کار خوبی کردم خیلی چیز قشنگ و اقتصادی الان فکر میکنه من اینو دادم اگر با دمشون گردو میشکوندن الان با این بشکونن چون منو دارن

برا مامان دوس پسر کادو ؟؟؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فک کن زنگ بزنه بگه دختره چی فکر کردی ک خودم کجم این چیه اصن ب چه حقی با پسر من میپری خلاصه بکوبوندت😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تو وظیفت نبود که واسه مامان دوست پسرت کادو گرفتی

حالا وظیفه رو کار ندارم این بنده ی خدا پارتنرم میخواست کادو بگیره عابر بانک هاشو جاذگ اشتخ بود منم پول زیاد نداشتم برای مامانم میخواستم چیزی بخرم

برای مامان خودم یک جا شکلاتی با همین گردو شکن خریدم

اینم گفتم برای مامانت چیزی بخرم ؟ گفت نه فلان گفتم حالا اگر چیزی نیاز داره بخرم بعدادمیدی دیگ گفت ک همین گردو زیاد میشکنه

حالا رفته به مامانش گفته من خریدم منو خجالت دادهه