2777
2789
عنوان

میخوام به همسرم بگم بره دکتر

726 بازدید | 59 پست

سلام

خانوما لطفا قبل مطرح کردن مشکلم ازتون خواهش میکنم بی ادبانه یاباادبیات شوخی و خنده کسی کامنت نزاره و انقدر درک کنید که واقعا از لحاظ روحی اذیت شدم که تاپیک گذاشتم

همسر من الان که یکماهه باردارم هفته ای یکباریا دوهفته یکبار باهمیم و این واسه من مشکل سازشده چون من واقعا نیازدارم،دیگه فکراین که تا اخر بارداری و بعد بچه دارشدن چی پیش میاد بدتر داره عصبیم میکنه

واقعا نیاز بیشتر از جسمی روحی هست ادم هنوز خیلی به هم نریخته اندامش حس بدبودن و عدم رضایت از خودش پیدامیکنه چه برسه به بعد

یکبار بهش گفتم و کامل بحث کردیم درین مورد اما خب به غرور ادم برمیخوره همیشه شروع کننده باشه یا ازنیازش بگه

انقدر عصبی شدم الان منتظرم ازبیرون بیاد سر حرف که بازشد بدون تعارف بگم بره دکتر چون از نظر من مشکل داره مگه میشه ادم نیاز نداشته باشه

لطفا ازون حرفای به خودت برس و ...اینا نزنید من این حرفارو اصلا نمیفهمم چون اولا به نظر من مرد گرم ذاتش گرمه و نیازی به این چیزا نیست دوما تو این دوره دیگه واقعا همه از لحاظ ظاهر و نظافت شخصی به خودشون میرسن و اونی که باید دنبال ایراد باشه بدتر خانومان چون خیلی از اقایون رعایت نمیکنن 

ببخشید طولانی نوشتم میدونم بهش برمیخوره اما مگه من غرور ندارم واقعا حس میکنم من مشکل دارم که گرمم!!!خب من به عنوان یه خانم چکار کنم؟اونم باردار ادم نیازشو به همسرش نگه به کی بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم سرد بود يا از وقتي حامله شدي سرد شده؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اگه همه مردای رو کره ی خاکی طبعشون گرم بود ک بدبخت بودیم

بنظرم مدلش اینه 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اگه میتونی کتابی چیزی دراین باره بده بهش بخونه .مسایل جنسی خانوما نیاز روانیشون و.... عزییزم اروم باش درست میشه . 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه