سلام
خانوما لطفا قبل مطرح کردن مشکلم ازتون خواهش میکنم بی ادبانه یاباادبیات شوخی و خنده کسی کامنت نزاره و انقدر درک کنید که واقعا از لحاظ روحی اذیت شدم که تاپیک گذاشتم
همسر من الان که یکماهه باردارم هفته ای یکباریا دوهفته یکبار باهمیم و این واسه من مشکل سازشده چون من واقعا نیازدارم،دیگه فکراین که تا اخر بارداری و بعد بچه دارشدن چی پیش میاد بدتر داره عصبیم میکنه
واقعا نیاز بیشتر از جسمی روحی هست ادم هنوز خیلی به هم نریخته اندامش حس بدبودن و عدم رضایت از خودش پیدامیکنه چه برسه به بعد
یکبار بهش گفتم و کامل بحث کردیم درین مورد اما خب به غرور ادم برمیخوره همیشه شروع کننده باشه یا ازنیازش بگه
انقدر عصبی شدم الان منتظرم ازبیرون بیاد سر حرف که بازشد بدون تعارف بگم بره دکتر چون از نظر من مشکل داره مگه میشه ادم نیاز نداشته باشه
لطفا ازون حرفای به خودت برس و ...اینا نزنید من این حرفارو اصلا نمیفهمم چون اولا به نظر من مرد گرم ذاتش گرمه و نیازی به این چیزا نیست دوما تو این دوره دیگه واقعا همه از لحاظ ظاهر و نظافت شخصی به خودشون میرسن و اونی که باید دنبال ایراد باشه بدتر خانومان چون خیلی از اقایون رعایت نمیکنن
ببخشید طولانی نوشتم میدونم بهش برمیخوره اما مگه من غرور ندارم واقعا حس میکنم من مشکل دارم که گرمم!!!خب من به عنوان یه خانم چکار کنم؟اونم باردار ادم نیازشو به همسرش نگه به کی بگه