2777
2789
عنوان

فک کنم زن داداشم داره خیانت میکنه

2105 بازدید | 101 پست

به جون دخترم فیک نیست من بیکار و مریض نیستم واقعا به راهنمایی نیاز دارم دو تا پسر ۱۵ و ۹ ساله دارن داداشم هیچوقت تو زندگی براش کم نذاشت نه مالی نه عاطفی اما همیشه خیلی پر خرج و پر توفع و بیخیال بود و همیشه به سفر و تفریح و جنگ تو خانواده به پا میکرد اما داداشم چون دوستش داشت مدارا میکرد دیشب خونمون شام بودن داشت سالاد درست میکرد نوتیف پیام پسرخالش رو رو گوشیش دیدم که گفته بود تموم شد زنگ بزن میخوام قبل رفتن ببینمت این یه هفته رو نمیدونم چی کار کنم اینم بگم وقتی ۱۵ ۱۶ سالش بود همو مبخواستن که نشد و بیشتر همه فکر ميکردن حس بچگانه بود و چند سال بعد اون با داداشم ازدواج کرد حالا نمیدونم به داداشم بگم یا نه میترسم بگم پیشو بگیره کارشون به طلاق بکشه اونم ۱۰۰۰ تا سکه مهریه داره و کل اموال برادرم به نامشه اگه بخواد جدا شه از کینه خانواده مونو به خاک سیاه میشونه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

به عنوان یه نوتیف چقدر زیاد و با جزئیات خوندی

و البته سرعت بالات در خوندن هم باید تحسین کرد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه شماره ناشناس بهش پیام بده از این کاراش دست برداره وگرنه به همسرش میگی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مگه به دادگاه ارائه بدین خیانت کرده باز مهریه داده میشه؟ من که تا جایی که میدونم ثابت کنید خیانت کرده مهریه نمیدید

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

برادرت روزی که کل زندگیش رو به نام یه زن خوش گذران و ولخرج کرد باید یه درصد فکر همچین چیزی هم میکرد .دیر یا زود گندش در میاد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آدمهای متأهلی که خیانت میکنن رو نمیفهمم واقعاََ

خدا به راه راست هدایتشون کنه

انشالله اینم یه سوتفاهم از سمت شما باشه و واقعیت نداشته باشه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

ثابت کنی خیانت کرده مهریه اصلا بهش نمیرسه اما بخاطر آبروی برادرزاده هات بهتره برملا نشه بدون اینکه به داداشت بگی خودت تحقیق کن اگه واقعی بود بگو تمومش کنه وگرنه همه رو خبر دار میکنی با مدرک