2777
2789
عنوان

واقعا این کارای بابام چه معنی میده

697 بازدید | 46 پست

از کلاس ریاضی اومدم بابام اومده بود دنبالم از زیر چادر کتمد بستم گقت لباست مشکلی داره گفتم نه چطور گفت چرا تو خیابون چادرت رو باز کردی کتت رو درست کردی زشته😐 گفتم خب سرده خواستم ببندم سردم نشه

خب این گذشت اما تو دلم یاد بقیه کاراش افتادم تو خیابون درحال حرکت نمیگذاره خوراکی یا آدامس بخوریم و من مدام فکر میکنم گه خب مگه چه اشکالی داره؟؟

بعد رفتیم جلو تر میگه این بندا چیه رو آستین چادرت؟ گرفته بادستش کل راه کشونده منو من بدبخت یه وری دارم میام اینم به درک

رفتیم جلو درمانگاه میگه دو دقیقه وایسیم تو ویروس بگیری انقدر دوست دارم بگیری بیارم سرم بزنی بعد بگیرم بیوفتیم تو جوب😐😭

اینجا بود که فهمیدم من اولین مرد زندگیم که بابامه اینطوریه میخوام از شوهرم انتظار داشته باشم دوستم داشته باشه و یه زندگی عاشقانه و رمانتیک داشته باشم؟

کلا امیدمو از دست دادم به زندگی

ولی واقعا چرا اینطوری میکنه؟😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مهندسه

بنظرم یه جای کار میلنگه زیادی گیره خودش شاید زیرآبی میره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید