2777
2789
عنوان

فک کنم زن داداشم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 101 پست

خیلی ها نا به جا تحت هر شرایطی میخوان طرف عروس رو بگیرن، یه عالمه عروس بد و خواهر شوهر خوب داریم، لطفا اگر شما ندیدید ، حداقل سکوت کنید نه که با توجه به زندگیتون حرف بزنین ، نمیشه که قضاوت کرد راجع تاپیک و خیانت در کل ولی من خطابم با اونایی هستن که تخت هر شرایطی میخوان بگن عروس خوبه خواهر شوهر بده

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

نمیرسه من زنداداشم طلاق گرفت و مهریه ندادیم چون هیچ بهانه ای نداشت برا طلاق فقط میگفت دوسش ندارم

ولی تو شهر ما شوهر خانومه رفت در رو روی زن و دوست پسر زنش قفل کرد و پلیس اومد و همه محله ریختن بیرون

ولی مهریه بهش تعلق گرفت

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولشون بابا اینا ۴ تا عقده این ک چشم دیدن عروس و خوشبختیه کسی و ندارناستارتر میگه داداشم اومده میگه خ ...

کم فشار بخور سکته نکنی😂😂بعدشم تو که تا ته تو زندگی بقیه ای لازم نکرده صفت خودتو به دیگران نسبت بدی😒😂🥱

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بازم نمیشه یهو ی تعهد و شخصیت ی نفرو ببری زیر سوال با ی نوتیف ، حتی اگر قبلا چنین موضوعی بودهمن و شم ...

خیانت مگه فقط جنسی هست؟همین که پسر خالش پیام میده و بلاک نیست یه نوع خیانته.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

والا تنها دریده این تاپیک خودت هستی و بس !اینکه اینقدر راحت به بقیه کاربرهای اینجا میگی امثال زن داد ...

اسی خودش قبول کرده که کی شبیه زنداداششه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خیلی ها نا به جا تحت هر شرایطی میخوان طرف عروس رو بگیرن، یه عالمه عروس بد و خواهر شوهر خوب داریم، لط ...

خودشونو گزاستن جای عروس بهشون فشار اومد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

عزیزم حق داری کاملا بهم بریزی، ولی بنظر من سکوت بهترین راهه، کاش یه راهی پیدا میشد داداشت حداقل اموالش رو ازش بگیره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

اگه خیانت باشه تبریک میگم یه خراب مادر برادرزادته اگه ثابت شد خیانته همه خوبیها رو از حلقش بکشید بیرون خانم هایی ک میگید مگه تو تخت خوابشونی که میدونی زنه تامینه خیانت کردن هیچ دلیلی غیر هرزه بودن نداره

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

به برادرت بگو ولی بهش بگو با سیاست رفتار کنه ، هم تموم مال و اموالش رو دونه دونه پس بگیره بعد انقدر مدرک جمع کنه که زنش حرفی برا گفتن نداشته باشه، خیالت راحت بدون مهریه و از ترس ابرو جدا میشه، برادرت گناه داره