2777
2789
عنوان

احساساتی هستی یا منطقی

197 بازدید | 27 پست

البته میدونم این اخلاقایی که من دارم شاید اصلا ربطی به منطقی بودن نداشته باشه همینجوری عنوان زدم چیزی به ذهنم نرسید

حقیقتش من خیلی از حساسیاتایی که خانما دارن ندارم حتی حساسیت های خیلی از آقایونم هم ندارم

مثلا هیچ وقت حسرت ولنتاین و سالگرد ازدواج بقیه رو نخوردم

اصلا این دوتا مناسبت برام مهم نیستن

ولی اگر بخوام صادق تر باشم

۵ساله حتی تولدمم دیگه یرام مهم نیست

تنها موندنم برام مهم نیست حسرت دوست و رفیق و پرستیژ و این چیزام نمیخورم

جدیدا احساس میکنم حداقل ۷۰ درصد مردا اژ من احساساستی ترن و ابراز احساسات براشون از من راحت تره....

دوست پیدا کردن از بین خانوما برام سخته چون من دیر باورم و دلداری دادن به بقیه برام سخته

یه جورایی خودمم راضیم ازین وضعم انگار

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شدیدا احساساتی هستم ولی جدیدا روحیم کمی تغییر کرده دارم به سمت منسق سوق پیدا میکنم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این چیزا واسم مهم نبود تا وقتی وارد رابطه شدم و الان ک پارتنرم ازم سرد شده خیلی حسرت میخورم بفیه رو میبینم ک پارتنراشون چطور بهشون اهمیت میدن و من با اینکه خواهان داشتم ولی پای اون موندم

شدیداااااانم احساسیم متاسفانه😂

اینایی که گفتین ربطی به عنوان نداشت

کلا مسئله دیگه ای هستن و ممکنه همشون تغییر کنن همین فردا صبح

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم هیچ کدوم ابنا که گفتی نیستم مثلا تولد مولد نمیگرفتم
و چشم هم چشمی هم اصلا ندارم
ولی فکر کنم احساساتی ام اخه زود دلم میسوزه و زود اعصابم بهم میریزه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من ظاهراً خیلی منطقی ام

ولی در تنهاییام احساساتی ،یکهو میزنم زیر گریه ، حتی برای کوچکترین چیزا

ولی تو کل فامیل و دوستان ،بپرسی کی از همه منطقی تر و قویتره ؟ بی شک همه منو میگن . قوی صحبت میکنم و مقتدر عمل میکنم ولی امان از تنهاییام