2777
2789

بدن نچرال و طبیعی تون عشقه

نیازی به آرایش نیست نیازی به عمل های مختلف نیست

چرا هیچ مردی این کارارو نمیکنه

خودتونو دست کم نگیرید عشقا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان برای رقابت همه دارن سبقت میگیرن تو زیبایی و عمل و ژل

کاش واقعاً زیبایی طبیعی رو قدر میدونستیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه ادم به زیباییش برسع حالش بهتر میشهمن هنوز نرسیدم اما یکسریع کار هارو انجام بدم حس میکنم حالم بهت ...

بله آدم به زیبایی طبیعیش برسه . به سلامت و لطافت پوست و موهاش ورزش منظم و تغذیه سالم.

منم مثل استارتر با زیر تیغ رفتن و انواع تزریقات دردناک برای زیبایی مخالفم.

.
اخه ادم به زیباییش برسع حالش بهتر میشهمن هنوز نرسیدم اما یکسریع کار هارو انجام بدم حس میکنم حالم بهت ...

باید با خودت صادق باشی

اگه کار زیبایی فقط بخاطر خودته انجامش بده

اما اگه بخاطز دیگرانه یا بخاطر شوهرت، یا مثلا چون اکثر خانما کار زیبایی انجام میدن و تحت تاثیر اونا میخوای انجام بدی انجامش نده

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

شما مگه برای مردا میکنی؟

من بیشتر نظر خانومیا برام مهمه

مرد چه میفهمه من الان کانسیلر زدم یا نه یا طرح ناخونم چه فرقی کرده

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

چه عجب یه شیردل پیدا شد حرف دل منو بگه 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌🌸🌸🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ من که اصلا اهل عمل وآرایش نیستم وبدون آرایش وبا حجاب همیشه میرم بیرون هرکی هم هرچی میگه وطعنه میزنه بهم اصلا اهمیت نمیدم

درسته

ولی بعدا میشه وظیفه ات، انتظار اجتماع ازت بالا میره

انگار تا ابد باید خوشگل و تر گل ورگل و جووون بمونی و فقط به ظاهرت نقاب خوشگلی بزنی و این همه خرج کنی تا به چشم بیایی وگرنه افسرده و مریض میشی

ولی مردها خوب و راحت، با کله کچل و قیافه کج و کوله باز هم با اعتماد به نفس میتازونند!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...