2777
2789
عنوان

خانمهای گلم ما به هیچکسی خوشگلی بدهکار نیستیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 126 پست
شما مگه برای مردا میکنی؟من بیشتر نظر خانومیا برام مهمهمرد چه میفهمه من الان کانسیلر زدم یا نه یا طرح ...

این ک برای خانما انجام بدی هم اشتباهه

فقط خودت

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

الان یه عده میان میگن مگه ما برای مردا خوشگل میکنیم؟ برای خودمون خوشگل میکنیم که صد در صد دروغ میگن حالا ورزش کردن و بعضی وقتا آرایش کردن و داشتن تغذیه سالم رو بگم برای خودتونه تزریق ژل و انواع عمل هم برای خودتونه یا جلب توجه دیگران؟ اگه اندام خوب میخوای اراده داشته باش با ورزش بدست بیار نه مصنوعی و مضر

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله آدم به زیبایی طبیعیش برسه . به سلامت و لطافت پوست و موهاش ورزش منظم و تغذیه سالم.منم مثل استارتر ...

دقیقا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

به خودمون حال خوب رو بدهکاریم با رسیدگی و زیباتر دیده شدن ،هر چی هستیم قشنگترین نسخه خودمون باشیم

وقتی باور نداری به اندازه کافی زیبا هستی

هیچوقت از خودت راضی نمیشی

وقتی احساس نیاز میکنی «زیباتر» بشی یعنی خود واقعیت رو کافی نمیدونی

و این خلا درونی هم عمرت رو میگیره هم سرمایهات رو و با هیچ آرایش و عمل زیبایی هم برطرف نمیشه

همیشه میخوای زیباتر بشی چون هرکاری کنی یه زیباتری وجود داره

مسیر زیباتر شدن ته نداره

باید به این باور برسی همین که هستم زیباترین چیزه و م. نیازی ندارم از این زیباتر بشم

من همین که هستم کافیم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بله درسته ولی زنا به خاطر خودشون اینکارا رو میکنن نه مردا و مردای زیادی هم هستن که لیزر میرن دماغ عم ...

بخاطر خلا درونیه

احساس میکنه مجبوره که خوشگلتر و خوشاندامتر بشه

به خودش فشار و سختی تحمیل میکنه تا زیباتر بشه چون باور نداری خودش به اندازه کافی زیباست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وقتی باور نداری به اندازه کافی زیبا هستی هیچوقت از خودت راضی نمیشیوقتی احساس نیاز میکنی «زیباتر» بشی ...

کاملا درسته ،

فرمایشون در تایید حرفم بود یا برداشت دیگه ای از صحبتم کردین؟❤️

بله بله صدرصد همینطور من اگر بینیم انحراف نداشت عمل نمیکردم البته خیلی نچرال عمل کردم

یعنی مشکل تنفسی پیدا میکردی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

تو خوشگلی

از زیبایی بی بهره نیستم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

از کجا بدونیم اونوقت 🥳😜

دونستنت مهم نیست حتی درک کردنت