2777
2789
عنوان

خانمهای گلم ما به هیچکسی خوشگلی بدهکار نیستیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 126 پست
مرسیییی 🤣🤣با لهجه شمالی خوندنش قشنگه 🥰😂

آره واقعا تازه خودم اصلا شمالی نیستم 🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

کلثوم اکبری هستم شهر ساری میشینم مرا دیوونگی دست دادهدست من نیست۱۳ تا شده ۱۴ تا شده ۱۵ تا شدن نمیدون ...

دمت گرم 😂😂

اره بیشترش مفهومه 😂

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد هستن اما مرد اون کارهشایدم دو جنس

اون که دیگه مرد نیست جانداریه که زائده ای به خود آويزون داره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

اون که دیگه مرد نیست جانداریه که زائده ای به خود آويزون داره.

چه خوب توصیف کردی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

چه خوب توصیف کردی

انگار شارژر جاشو به موبایل بده!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

انگار شارژر جاشو به موبایل بده!

چه خوب توصیف نکردی

نفهمیدم جمله تو این بار

چه خوب توصیف نکردی نفهمیدم جمله تو این بار

از سر شرم اندر پرده گفتم سخن

میگم آدم هر کسی برای جنسیتی آفریده شده اون وقت خاک عالم بر سر اونی که با جنسیت مثلن مرد در جای(دور از جون خانما)دهنده قرار بده خود نکبتش رو.