2777
2789
عنوان

حکمت خدا در خوشبختی مطلق یک عده زن و بدبختی یک عده رو نمی فهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 68 پست
نمیدونم به خدا خواهر منم خودمم میگم خدایا چرا من اینجا به دنیا اومدم که مجبور باشم با حجاب باشم و اگ ...

خب چرا تابحال نرفتی دنبالش ببینی واقعیت چیه؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی دوست با همچین شرایط داشتم پسره تو دوستی براش طلا میگیرف آوازه عشق عشقشون همه جا بود رفیق صمیمی ...

دیگه یه سریا چیزا هم به خود آدم بستگی داره باید نگه داری از نعمتهایی که داری هم بلد باشی

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

یعنی شما تا به حال کسی و ندیدی که پازل زندگیش کامل باشه

نه عزیزم من خودم به وللله ندیدم

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب چرا تابحال نرفتی دنبالش ببینی واقعیت چیه؟!

چون هر چی میرم گیج تر و دیوونه تر و وسواسی تر میشم

من از خدا چیزی میخوام فک کنم همون لحظه میده مثلاً دعا کردم خدایا منو گریه کن حضرت زهرا کن (اشکم نمیومد تو روضه که داشتن میخوندم) همون لحظه اشکم آومد برا این حجابم دعا میکنم ولی نمیدونم دوسش ندارم اگه بزارم روزی هم از ترس عذاب و جهنم هستش نه چیز دیگه ای

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

دیگه یه سریا چیزا هم به خود آدم بستگی داره باید نگه داری از نعمتهایی که داری هم بلد باشی

اره دیگ اونم مث زندگی همه الان زندگی اسی و هر کی ببینه میگ خوشبحالش ی پسر خوب کاری با خانواده و خوش اخلاق خوشبحالش حیف شده پسره و..... میگن باید نعمتاش نگه میداش قدر ندونسته

ولی از دل طرف ک خبر ندارن فقط از بیرون میبینن

عزیزم در این دنیا عدالتی وجود نداره و نخواهد داشت.

خیلیا میگن حتما اونی که بدبخت شده انتخابش اشتباه بوده یا کار بدی تو این دنیا کرده داره کارما شو پس میده. من میگم اصلا مقوله ازدواج به کنار، اون بچه طفل معصومی که تو یه خانواده دزد و قاتل و جانی به دنیا میاد، کارتن خواب میشه، میفروشنش، و هزارتا بلا تو این دنیا سرش میاد، چه گناهی کرده؟ چه انتخابی داشته؟ کارمای چی و پس میده؟؟؟؟ چه فرقی داره با اون بچه ای که تو ناز و نعمت به دنیا میاد و بهترین خوراک و پوشاک و داره، انواع و اقسام کلاسها رو میره و توپول و خوشبختی غرقه؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اسی جان منم متوجه نمیشم چی میشه که یه عده فک میکنن خوشی مطلق و بدبختی مطلق تو این دنیا وجود داره؟! چرا یه عده هنوزم متوجه نشدن ظاهر زندگی خودشونو با باطن زندگی دیگران مقایسه نکنن به هرکی اینو میگم میگه خب نه من دیدم فلان خب اون چیزیکه شما میبینی فقط ظاهره تا وقتی با یکی زیره یه سقف نرفتین زندگی کنین باهاش مسافرت طولانی نرفتین نمیتونین قضاوت کنین

نه عزیزم من خودم به وللله ندیدم

نمیدونم والا من خودم تو اطرافیان چند نفر و داریم که هیچ مشکلی ندارن

داییم و زنش پولدارن خوشگل و خوشتیپ و به دختر زیبا هم دارن همدیگرو خیلی هم دوست دارن

خواهرشوهرمم همینطوره

خخخ اصلا دست ادم نیست

جوری از کفت دست میریزه که نمیفهمی چیشد به این میگن حکمت خدا

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

عزیزم در این دنیا عدالتی وجود نداره و نخواهد داشت.خیلیا میگن حتما اونی که بدبخت شده انتخابش اشتباه ب ...

هیچ فرقی نداره هم اون بچه کارتن خواب درحال امتحان شدنه هم اون بچه غرق در پول و نعمت درحال امتحان شدنه چون به قول شما خانواده رو ما خودمون انتخاب نمیکنیم....

ولی همون که کارتن خواب و بدبخته بلاخره یه وقتایی تو زندگیش یه نعمتهایی خدا بهش میده که اگه زرنگ باشه میتونه با استفاده از همونا خودش نجات بده و آینده شو زیبا کنه و همون بچه غرق در پول هم ممکنه کاری انجام بده تا همه پول و نعمتی که داره رو از دست بده

هیچی تو این دنیا تضمینی نداره