2777
2789
عنوان

حکمت خدا در خوشبختی مطلق یک عده زن و بدبختی یک عده رو نمی فهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 68 پست
اعمال ما روی نسلهای بعد از خودمون هم تاثیر میذاره ، شاید ما توجهی نکنیم ، ولی هرچی بسازیم نسلهای بعد ...

اینم خودش بی عدالتیه دیگه. اینکه تاوان گناه من و بچه ی من یا نوه ی من پس بده، نهایت ظلم و بی عدالتیه...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خوشبختی رو درست معنی نمیکنید

رفاه و آسایش مادی خوشبختی نیست

خوشبختی تو وجود آدمه ،همون چیزی که باعث میشه تو سخت ترین مشکلات کم نیاری، آروم باشی و راضی ، همون که از ایمان به خدا ناشی میشه

وگرنه دنیا پر از آدمهای مرفهه که ظاهراً خیلی هم خوشن اما آروم نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خودش بی عدالتیه دیگه. اینکه تاوان گناه من و بچه ی من یا نوه ی من پس بده، نهایت ظلم و بی عدالتیه ...

بی توجهی ما به اینکه عملمون ادامه داره و باید درست عمل کنیم ، بی عدالتی خداست؟ خدا که خودش گفت چکار کنیم چکار نکنیم ، گفت چی باعث آرامشه چی زندگی بهم زنه، راه و چاه رو نشون داد

خودمون خواستیم مسیر دیگه ای بریم

عدالت خدا هم در این نیست که همه آسایش و رفاه داشته باشن، اینه که هرکس به اندازه داشته ها و توانش مسئوله نه بیشتر

ن من ی کلیپ دیدم از ی خانم یهو.د.ی بعد میگفت شنبه نباید. چ کارهایی بکنن واسشون حرومه حجابم داشت بعد ...

خب دیگه

یهود هم یه دینه عزیزم

هر آدمی که دین داشته باشه و خدا رو قبول داشته باشه حالا نه فقط خدای مسلمونا رو یه خدا به معنی یه انرژی برتر و بالاتر از همه انسانها اینا حجاب دارن پوشش دارن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوشبختی رو درست معنی نمیکنیدرفاه و آسایش مادی خوشبختی نیستخوشبختی تو وجود آدمه ،همون چیزی که باعث می ...

وای آره عزیزم

چقد حق گفتی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوشبختی رو درست معنی نمیکنیدرفاه و آسایش مادی خوشبختی نیستخوشبختی تو وجود آدمه ،همون چیزی که باعث می ...

رفاه و اسایش خوشبختی نیست؟

اینکه مثلا خونه نداشته باشی همش مستاجری و اثاث کشی و داغون شدن زندگیت اینکه باشین نداشته باشی تو خیلی شراسط به دادت برسه ، اینکه تو خیلی مسایل پول کمکت میکنه حتی برای سلامتی، انقدر دیدم طرف بخاطر بی پولی درد و رنج و عذاب کشیده یا طرف پولش رو نداشته بیماریش پیشرفت کرده شده سرطان

بی توجهی ما به اینکه عملمون ادامه داره و باید درست عمل کنیم ، بی عدالتی خداست؟ خدا که خودش گفت چکار ...

درست میگید عدالت خدا هم در این نیست که همه آسایش و رفاه داشته باشن،

بله در اینه بعضی از بنده های خاص آسایش و رفاه داشته باشن

به قول شما آسایش و رفاه به چه دردی میخوره

اینا رپ امثال شما خیلی قشنگ شعار میدید برای دیگران

وگرنه الان من بگم هیچقت روی آسایش و رفاه رو نبینی بهت بر میخوره چون مرگ برای دیگران خوبه نه خودتون

درست میگید عدالت خدا هم در این نیست که همه آسایش و رفاه داشته باشن، بله در اینه بعضی از بنده های خاص ...

چطور بدون اطلاع تهمت میزنی؟ از کجا میدونید من سختی و گرفتاری دارم یا نه؟

من فقط قرآن رو باور کردم ، همین