2777
2789
عنوان

حکمت خدا در خوشبختی مطلق یک عده زن و بدبختی یک عده رو نمی فهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم به خدا خواهر منم خودمم میگم خدایا چرا من اینجا به دنیا اومدم که مجبور باشم با حجاب باشم و اگ ...

مگه حجاب مختص ایرانه؟

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

من یه دوست دارم سال اول دانشگاه ازدواج کرد حالا خودش یه رشته چرت میخوند شوهرش رشته تاپ

بعد بهترین عروسی و خونه و ماشین رو گرفت

تو چند سالگی به همه اینا رسید ؟۲۰سالگی

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ما از حکمت خدا سر در نمیاریم ولی این امتحان ها برای هرکسی یه جوره زمانی که شما طلاق میگیری یکی دچار ...

اخه واسه بعضیا دو تا تیکه پازل از گوشش گم شده

واسه ما 15 تا از وسط

🐈🐕🌙💖

ما از حکمت خدا سر در نمیاریم ولی این امتحان ها برای هرکسی یه جوره زمانی که شما طلاق میگیری یکی دچار ...

دقیقا

یکی از فامیلای ما عاشق شوهرش بود آخر سر شوهرش با بدترین بیماری جلو چشمش ذره ذره آب شد و آخرشم مرحوم شد .

اونام اینجوری امتحان میشن بالامجان

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

حرفتو قبول دارم اما ببین ظاهر زندگی شمام از بیرون شوهرتون عالی بوده تا رفتید داخل دیدی همش پوچ شاید ...

اره بابا میخاستم بگم چ خوشبخت بودی همه چی تموم بوده پ خوشبحالته

پس ایشونم دارن الان ظاهر زندگی بقیه میبینن حسرت میخورن

دورم کلی از این آدمان ک اگ از دلشون نفمی میگن خوشبحالشون چ خوبن ولی در اصل نه ب خدا اون زن فقط جلو بقی ادا در میاد تو زندگی له و خستس صفر تا صد زندگیو خود زن با تلاشش و کار گری ساخته خونه شیک قشنگ خب شوهر معلومه دورشه بعد ی عده میبینن خوشبحالش همه چیزش داره زندگیشم نگا چ قشنگه ب خدا عقل مردم شده تو چشمشون فقط همین

ما ی مثل داریم میگیم داخلش خودمون سوزونده بیرونش مردمو هعی

اخه واسه بعضیا دو تا تیکه پازل از گوشش گم شدهواسه ما 15 تا از وسط

عزیزم فکر میکنید هیچکس درد دلش برا شما نمیگه و اونی که شما فکر میکنید خوشبخته از ایندش خبر ندارید

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

حرفتو قبول دارم اما ببین ظاهر زندگی شمام از بیرون شوهرتون عالی بوده تا رفتید داخل دیدی همش پوچ شاید ...

دقیقا

الان خانواده برادرشوهرم خیلی خوبن

به عنوان خانواده برتر استانی انتخاب شدن

همه چی عالی از بیرون

بچه ها همش تحصیلات عالی و سرکار و خوشگلو با کلاس و....

ولی من میدونم برادرشوهرم با خانواده اش یه ثانیه نمیسازه

من یه دوست دارم سال اول دانشگاه ازدواج کرد حالا خودش یه رشته چرت میخوند شوهرش رشته تاپ بعد بهترین عر ...

منم ی دوست با همچین شرایط داشتم پسره تو دوستی براش طلا میگیرف آوازه عشق عشقشون همه جا بود رفیق صمیمیم بود طوری ک من هر جا میرفتم میگفتن خوشبحال فلانی پسره اومد خاستگاری هر دو خانواد هم مخالف ولی عشقشون اونقدر زیاد بود بعد کلی سختی ب هم رسیدن ی عروسی شیک و مجلل در کل هنوز ک هنوزه هر جا میرم میگن فلانی چ شانسی داشت طوری باورت میش بعد ی سال جدا شدن ی سال ولی رفیقم شهرستان بود باهام حرف میز گف دوستا دیگمون نفمن نمیخام کسی بدونه جدا شدیم د کل الان چن ساله جدا شدن اون زندگی شیک و قشنگ و عاشقونه ولی همه هنو میگن خوشبحالش نمیدونن ک جدا شده