2777
2789
عنوان

حکمت خدا در خوشبختی مطلق یک عده زن و بدبختی یک عده رو نمی فهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 68 پست
هیچ فرقی نداره هم اون بچه کارتن خواب درحال امتحان شدنه هم اون بچه غرق در پول و نعمت درحال امتحان شدن ...

چرا باید یه نوزاد امتحان بشه؟؟؟؟ به عقوبت کدوم گناه؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان منم متوجه نمیشم چی میشه که یه عده فک میکنن خوشی مطلق و بدبختی مطلق تو این دنیا وجود داره؟! چ ...

چقد حرفات حقه ب خدا

من ی دوستی دارم ک واقعا خودم با سختیای زندگی میگفتم شرایطت عالیه خوبه و... ولی اون همیشه میگف زندگی اون خوبه این خوبه جاریم ببین خار شوهرام ببین درکش نمیکردم چشش همیشه رو ظاهر زندگی بقیه میدید حسرت میخورد در حالی ک خودش تو خونه مفت فعلا هس براش پدر شوهرش داره خون میسازه بدون این ک ی قرون بدن و ماشین مفت و همه زندگی عالی و مفت داشت ولی چون با شوهرش بحث میکرد تصورش این بود همه زندگیا گل بلبله فق اون بحث داره

در کل اللن نمیش ب زور کسی نمیخاد بفمه تو مخش کنی بزار فک کنن همه خوشبختند فقط خودشون بدبختن من ک خسته شدم این دوستم مسخره ترین چیزا و بزرگ میکنه بقیه و خوب داره زندگیشون انگار همش تو زندگیشون بوده میگم از کجا میدونی حرف مسخره ک من فامیل نزدیکشون میبینم توبه خدایا

چون هر چی میرم گیج تر و دیوونه تر و وسواسی تر میشم من از خدا چیزی میخوام فک کنم همون لحظه میده مثلاً ...

صورتهای آقای پناهیان درمورد دین رو گوش بده

کلا نگرش و طرز فکرت تغییر میکنه عزیزم

ببین این دنیا رو خدا آفریده خب یه قانونهای هم

توش قرارداده ما چون تازه اومدیم و قراره زود هم بریم

نمیدونیم اون قانونا چین و تا بخوایم کشف کنیم تجربه کنیم ممکنه عمرمون کفاف نده براهمین خدا اون قانون ها رو اومده برا مسلمونا گفته چون مسلمونا حاضر شدن به حرفه خدا گوش بدن خدا هم بهترین زندگی رو براشون میخواد و کمک میکنه به مسلمونا تا بیشترین لذت رو از لذتهای دنیا ببرن برای اینکه ما بدونیم چیکارکنیم تا بیشترین لذت رو ببریم خدا یه کتاب نوشته به اسم قرآن

و چون بعضی چیزا رو نمیشد با جزئیات بگه یسری از آدما رو که قبول کردن امین دار خدا باشن بین ما برای ما قرار داد تا اونا جزئیات رو به ما بگن که ما بهشون امام و پیامبر میگیم همش همینه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

زندگی آدم مجموعه ایه از انتخابهای خودش و شرایطی که از اول بطور ذاتی و ارثی داشته و مسیری که خدا براش میخواد

یه بخشی از مشکلات امتحانه، بخشیش نتیجه اشتباهات خود آدم و بخشی ش اشتباهات والدین و قبل اونها که تو زندگی ما نتیجه داده

هرکسی هم گرفتاری خودش رو داره ، از دل کسی خبر نداری ، از بیرون خوشبخت میبینیش

خوشبخت ترین آدم کسیه که تکلیفش با خودش و خدا معلومه، دیدی بعضیا توی سختی و غم و مریضی و گرفتاری هم راضی و آرومن؟

نمیدونم والا من خودم تو اطرافیان چند نفر و داریم که هیچ مشکلی ندارن داییم و زنش پولدارن خوشگل و خوشت ...

ببین بخدا قسم همش ظاهره تا تو زندگی طرف نباشی متوجه نمیشی منم همه فک میکنن شوهرم فوقالعاده مذهبیه و فوق العاده باهم خوبیم من اصلا تابحال یه تو بهش نگفتم ولی از درون دارم نابود میشم دلم میخواد جدا شم ازش انقدررررررر با بقیه خووووب مهربوووون انقد جلو بقیه باهم خوبیم ولی خب از درون مون کسی که خبر نداره

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم نمیفهمم یه سری با خوشبختی امتحان میشن یه سری ها هم با بدبختی اون دنیا هم با این اعمال میریم جهنم

من ترجیح میدم اینجا خوشبخت باشم

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
صورتهای آقای پناهیان درمورد دین رو گوش بده کلا نگرش و طرز فکرت تغییر میکنه عزیزم ببین این دنیا رو خد ...

من همه دستورات خدا رو درک میکنم جز حجاب اصلا برام خیلی بی منطق هست نمیدونم واقعا چرا اینطوریه این یکی

امیدوارم خدا همینو از من قبول کنه چون بیشتر از دست من برنمیاد دست شما درد نکنه که برا من نوشتین یا علی

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منم ندیدم ولی تو فیلما دیدمم

تو فیلم که عزیزم اسمش هست فیلمه دیگه

واقعیت با فیلم خیلی فرق داره ❤️

من ترجیح میدم اینجا خوشبخت باشم

ایشالله هر دو دنیا خوشبخت باشی یا حسین

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

مختص مسلموناس

ن من ی کلیپ دیدم از ی خانم یهو.د.ی بعد میگفت شنبه نباید. چ کارهایی بکنن واسشون حرومه

حجابم داشت

بعد ی راه واس کلک زدن پیدا کرده بودن برای پختن غذا تو روز شنبه

چرا باید یه نوزاد امتحان بشه؟؟؟؟ به عقوبت کدوم گناه؟؟؟

مگه امتحان شدن بخاطر گناهه؟!

ما تو دنیای قبل از اینجا خودمون انتخاب کردیم و به خدا قول دادیم گفتیم ما میایم این دنیا همه سختی هارو قبول میکنیم ولی بهت قول میدیم تورو فراموش نمیکنیم

قول میدیم تورو از یاد نبریم خب خدا باید ببینه کی راست میگه کی پای قولش هست کی نیست که پس فردا به یکی خواست پاداش بده کسی نگه خدا عادل نیست کسی اعتراض نکنه فقط برای همین ما اینهمه امتحان میشیم برای اینکه خدا ببینه چقد پای قول مون هستیم تا کجا فراموشش نمیکنیم و یه مزیتی هم که داره اینکه مدل آدما اینجوریه تو سختی رشد میکنن بزرگ میشن ظرفیت شون میره بالا هر رشدی درد داره اولش....

عزیزم در این دنیا عدالتی وجود نداره و نخواهد داشت.خیلیا میگن حتما اونی که بدبخت شده انتخابش اشتباه ب ...

اعمال ما روی نسلهای بعد از خودمون هم تاثیر میذاره ، شاید ما توجهی نکنیم ، ولی هرچی بسازیم نسلهای بعد استفاده میکنند خوب یا بد

پس به بخشی از گرفتاری ها اینجوری به وجود اومده

یه بخش دیگه ش ظلمهاییه که آدمها به هم میکنن و به نسل بعد هم میرسه، مثلاً کشوری توسط استعمار غارت شده یا در گرسنگی مطلق نگه داشته شده، نوزاد هم درگیر این گرفتاری هست ، تقصیری نداره ولی اون ظلم دامن اینم گرفته،

اینطوریه که قراره آدمها بفهمن ظلم بده و دنبال چاره ساز باشن و بفهمم فقط ولیّ خدا حق حکومت داره

من همه دستورات خدا رو درک میکنم جز حجاب اصلا برام خیلی بی منطق هست نمیدونم واقعا چرا اینطوریه این یک ...

قربونت برم عزیزم

میگم اگه دوس داشتی پی دی اف میخونی

درخواست دوستی مو قبول کن پی دی اف رو بهت بدم بخونی اطلاعات خیلی خوبی بهت میده ❤️