2777
2789
عنوان

جاری جدیدم

1040 بازدید | 52 پست

دختر خوب ومهربون وخونگرمی...اصلا باشخص خودش هیچ مشکلی ندارم..اما خانواده همسرم صرف اینکه وضع مالی پدرشون خوبه برای اینکه جلوی خانوادشون کم نیارن ازهیچ چیزی دریغ نمیکنن.

مادرهمسرم زمانی که من وهمسرم ازدواج کردیم اجازه نداده هیچ حمایت مالی ازمون بشه درحدی که من وهمسرم تصمیم گرفتیم عروسی نگیریم چون خانواده همسرم باوجود شرایط مالی مناسب خیلی کوتاهی کردن تنها دلیلشم این بود که زورش میومد همسرم برایدیه دختر غریبه خرج کنه...

تقریبا سه سال ازازدواجمون میگذره ومن وهمسرم تمام تلاشمون رو داریم میکنیم که خونه بخریم .

برادر شوهر بزرگترم داره ازدواج میکنه..پدرشوهرم سمند زیر پاش ومادرشوهرم همه طلاهاش رو فروخته وفقط برای برادر شوهروجاریم هزینه میکنن...درحالی که حقوقش سه برابر همسر من ومثل ما نه مستاجرقراره باشن ونه هیچ مشکل مالی دارن..سهمیه ارث ایشون روهم پیش پیش اعلام ومشخص کردن ..اما برای همسر من هیچی...

حالا جالب اینجاست همه جا همیشه میگن که همسر من رو ازهمه بیشتر دوست دارن..امااز سکوت وآروم بودن همسرم بدجور سواستفاده کردن..

حقیقت دلم برای همسرم سوخت که ازاول ازدواجمون باوجود سن کم چقدر هزار تومن هزارتومن روهم گذاشت تا بتونیم ازدواج کنیم واینکه چقدر الان برای درمان ناباروری وجمع کرد ن پول خونه داریم هزینه میکنیم اونوقت خانواده همسرم این همه تفاوت قائل میشن..

من ذره ای به اون ارث چشم ندارم فقط ازاین ناراحتم که علاوه برهمسرم سهم ارث باقی خواهرها وبرادرها هم مشخص شده به جز همسر من..درحالی که همه اونا بهترین زندگی هارو دارن...شما باشین ناراحت نمیشین؟؟؟؟

همسرم میگه وقتی خانوادم اینقدر نسبت به من بی تفاوتی ویادشون نیست که منم بچه اونام منم کاری باهاشون ندارم وهیچ حرفی نمیزنم ..ما تقریبا چندساعت باهاشون فاصله داریم وشهر دیگه ای هستیم ولی همه اونا باهم تقریبا تویه کوچه وکوچه های اطرافن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای من هم پیش اومده. با این تفاوت که خانوادهٔ جاریم ثروتمند نبودن، اما فامیل بودن و مادرشوهرم شدیدا حساب میبرده از اونا.

ببین میفهممت. کاملا میفهممت. چون این روزها رو دیدهم. اما چارهٔ شما فقط بیخیال این موضوع شدنه، چون داغون میشی. بهش فکر نکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

درک میکنم

به منو شوهرم هم هیچی ندادن

ما با قرض یه خونه خریدیم چند سال پیش

بعد یه روز مادرشوهرم نشست جلومون گفت ما براتون خونه خریدیم چون پول پیشی که مال خود شوهرم بود رو له عنوان کمک پس داده بودن😄

ازمن به شما نصیحت،قاطی نشین، شوهرتونم هرچی میگه اونو گوش کنین. خانوادشم اگه شوهرتون میگه ول کنین.

من که کاری باهاشون ندارمولی همسرم هرچه قدر بهش ظلم میشه عین خیالش نیست..دفعه بعد که میبینشون مثل قبل..منم اصلا اینطورنیستم که ازش بخوام بی احترامی کنه...ودرواقع خانواده همسرم ازهمین اخلاق ما دونفر دارن سواستفاده میکنن وحق همسرم رو بین بقیه تقسیم میکنن

هعی خواهر

چرا امشب همه مظلوما دور هم جمع شدیم؟

اینقد از این بلاها سرمون اومده دیگه الان بعد ۱۶ ۱۷ سال کاملا سر شدیم .هیچ کاری نمیتونی بکنی هرکاریم کنید بی فایده است .همش به بخت و اقباله یکی شانسش میگیره پدرمادر براش ارزش قائل میشن یکیم مثل امثال ماها از بس مظلوم و ساکتیم همیشه از قلم میفتیم و جز هیچ آماری حساب نمیشیم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عزیزم برای من هم پیش اومده. با این تفاوت که خانوادهٔ جاریم ثروتمند نبودن، اما فامیل بودن و مادرشوهرم ...

راستش برام سخت..من وهمسرم نتونستیم عروسی بگیریم. اونوقت برادرشوهرم باغ وعمارت داره برای عروسی رزرو میکنه.

هرچند نه من وهمسرم به خاطر مذهبی بودن نمیخواستیم عروسی مختلط بگیریم وخیلی ساده میخواستیم برگزار کنیم که برای همونم گفتن ما نمیتونیم..