2777
2789
عنوان

جاری جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 52 پست
من شايد دوبرابر سن شما باشمو خيلي ساله متاهلمو صفر تا صد همه چي با عمسرمو خانواده خودم بوده.واقعيت ا ...

الهی شکر

الان رفتارت با بقیه شون چطوره

وقتی ک داشتن و ککتاهی کردن الان چطوری باهاسون رفتار میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من شايد دوبرابر سن شما باشمو خيلي ساله متاهلمو صفر تا صد همه چي با عمسرمو خانواده خودم بوده.واقعيت ا ...

الهی شکر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکر

اينكه كجا چيو ميكن چه أهميتي داره؟حقيقت رو عوض ميكنه؟ من عروسي خيلي محللي داشتمهمه جا رفتن گفتن ما گ ...

عزیزمبه هرحال آدما باهم متفاوتن..شما براتون سخت نبوده اما برای من هست..شما میتونی برات مهم نباشه ولی برای من هست.

دوم اینکه من وهمسرم نداریم...بی احترامی به هرکدوم یعنی به دونفرمون...خانواده همسرم به من وهمسرم حتی سر نمیزنن جز برای کارای اداری ودرمان ودکتر ..به قول همسرم به خونمون به چشمخوابگاه نگاه میکنن...حتی وقتی ما نبودیم کلید گرفتن اومدن ورفتن..حالا حق دارم ناراحت باشم که چرا اینقدر باید فرق گذاشته بشه..منم این وسط وقتی همسرم پیشم درد ودل میکنه دلم میگیره..اما بازهم به اونا احترام گذاشتم چون همسرم خودش باید حرفش رو بزنه..من اینجا دارم صرف ناراحتی خودم صحبت میکنم

ن عزیزم مالی نگفتم تخمک هاتو گفتم

سالم سالم بودم....تا اینکه ازسال دوم برای بجه اقدام کردیم یهو همه چی به هم ریخت..البته ناگفته نماند همسرم هم مشکل داره

ن عزیزم مالی نگفتم تخمک هاتو گفتم

سالم سالم بودم....تا اینکه ازسال دوم برای بجه اقدام کردیم یهو همه چی به هم ریخت..البته ناگفته نماند همسرم هم مشکل داره.

الهی شکرالان رفتارت با بقیه شون چطورهوقتی ک داشتن و ککتاهی کردن الان چطوری باهاسون رفتار میکنی

هيچي عادي.

بهترين كادو رو ميدم، پول كم بيارن اولين نفر به من زنگ ميزنن.

من زن شوهرم شدم

نه زن پدرشوهر و مادرشوهرم

ميتونستم قبول نكنم

شوهرم گفت من خودمو تنهام

همه چي پاي خودمه.

ما دعوايي باهم نداريم

مالشون بوده نخواستن بدن.

💕

الهی شکرالان رفتارت با بقیه شون چطورهوقتی ک داشتن و ککتاهی کردن الان چطوری باهاسون رفتار میکنی

من همیشه احترام گذاشتم..ولی کم میبینمشون ...خونمون که اصلا نیومدن..اونا هم که میان برای کاراشون میان باز احترام میزارم...مهمان حبیب خداست ..

باهام کاری ندارن..جز مادرهمسرم که معمولا هفته ای یکبار ئهم زنگ میزنه..با جاری هامم خیلی خوبم..یه جزیکیشون که دختر داییشون

هيچي عادي.بهترين كادو رو ميدم، پول كم بيارن اولين نفر به من زنگ ميزنن.من زن شوهرم شدمنه زن پدرشوهر و ...

عجب....

دل بزرگی داری

ولی خب زمین ب اسمون نمیاره حواست باشه

عزیزمبه هرحال آدما باهم متفاوتن..شما براتون سخت نبوده اما برای من هست..شما میتونی برات مهم نباشه ولی ...

شما پرسيدين شما بودين ناراحت نميشدين؟؟؟

منم جواب دادم

ك چه شده و چه نشده

حرف ديروز و امروز و ٢/٣ سال هم نيست

١٧ سال گذشته.

من نميگم ناراحت نشيد يا نشيد

جواب سوالتون رو دادم

💕

هيچي عادي.بهترين كادو رو ميدم، پول كم بيارن اولين نفر به من زنگ ميزنن.من زن شوهرم شدمنه زن پدرشوهر و ...

منم زن اونا نشدم..زن همسرم شدم...اما اونا قول حمایت دادن که ما قبول کردیم...همسرم هم روایت حرف حساب باز کرد..کت وشلوار ولباس عروس هم خریدیم یهو زدن زیر همه چی..

دوم اینکه الانم دردودلشون با من..به هرمناسبت من بودم..به هررسمی من بودم..دکتر رفتنشون با من...

نمیدونم شما چرا اینقدر براتون سخته ناراحتی من..من نمیتونم بپذیرم بین این هفت بچه همه یکسان باشن به جز من وهمسرم...اونوقت ازهمه بیشتر هم ازمن وهمسرم توقع داشته باشن.

يعني چي زمني بع اسمون نمياره؟

یعنی سما فرزندین و کوچکتر و زمینین

اونا بزرگتر و اسمون

اونا باید کمک کنن ن شما

بخدا خیلی حرص خوردم حیف دسترنجته مفت نده ب کسی ک بهت پشت کرده