2777
2789
عنوان

جاری جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 52 پست

من شايد دوبرابر سن شما باشم

و خيلي ساله متاهلم

و صفر تا صد همه چي با عمسرم

و خانواده خودم بوده.

واقعيت اين هست ك شما اون شرايط رو ميتوسنتي قبول نكني

چون هيچ تضميني نبوده ك بعدا نخوان براي اون يكي بچشون خرج كنند. شما اگر كوناه اومدي خود خواسته بوده.

اونام تلخه ولي مال خودشونه ميخوان بريزن توي جوب ميخوان

بريزن پاي شوهر شما يا ليكس و ايگرگ.

ادم زنده ميتونه براي اموالش تصميم بگيره.

من نه ناراخت نشدم دقيقا توي همين شرايط بودم

حتي نا پول خوراك روزانه شون رو ميدادن. ما ولي روي پاي خودمون بوديم..

دلم ميخواست حمايت بشم ، سختي نكشم..ولي خب نميخواستن ...منم از خدا خواستم به من بده...مال بقيه به چه درد ميخوره؟خدا بخواد به خود ادم ميده...الان از همه جلوتريم...

💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ناباروری چی بود عزیزم؟

امشب توخیابون وقتی ازمطب زدیم بیرون زدم زیر گریه..دلم برای همسرم کباب شد چنان با ذوق منتظر خبرخوب بود...دکترگفت هیج تخمک فعالی نداری..وبه شدت ضعیف...چندمیلیون پول قرص وآمپول دادیم واومدیم..اون لحظه که همسرم حساب میکرد دلم برای این حجم از تنهایی وبی اهمیتی خانوادش سوخت...از همه بچه ها کوچکتره وبا یه حقوق کارمندی داره تلاش میکنه...اونم چون دست رویه دختر غریبه گذاشته باید از حق وحقوق وارثش محروم بشه..

با احترام، مطالبه کنید

چرا چیزی نمیگین ؟!

یادآوری کنید که ما هم پسر و عروس شما هستیم و چرا فرق میذارید ؟

وقتی چیزی نگین خوب همین روند ادامه پیدا میکنه و شما ناراحت تر میشین و یه روزی شوهرت تحملش تمام میشه که دیره.

راستش برام سخت..من وهمسرم نتونستیم عروسی بگیریم. اونوقت برادرشوهرم باغ وعمارت داره برای عروسی رزرو م ...

به خدا برای دل خودت و حال خودت میگم. رها کن. من هم مثل شما بودم. رها کردم، آسوده شدم.

پناهت خدای بالاسرت باشه فقط.

متأسفانه بعضی والدین فرق میذارن بین بچهها. اون دنیا باید جواب پس بدن به خدای خودشون.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من شايد دوبرابر سن شما باشمو خيلي ساله متاهلمو صفر تا صد همه چي با عمسرمو خانواده خودم بوده.واقعيت ا ...

ماهم شرایط شما رو داشتیم .خدا رو شکر از زندگیمون راضی هستیم ولی از نظر مادی از همشون عقبیم و همین بهانه شده برای طعنه و کنایه هاشون

هر چند از نظر معنوی و احساسی خیلی داغونن و بیشترشون درحد دارو مشکلات روانی دارن ولی خودشون نمیفهمن چشونه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
با احترام، مطالبه کنید چرا چیزی نمیگین ؟!یادآوری کنید که ما هم پسر و عروس شما هستیم و چرا فرق میذاری ...

دقیقا

اون روز که تحمل همسرم تموم شد رسید و یهویی همه زندگیمونو جمع کرد و اومدیم ۲۰۰۰ کیلومتر دورتر . قید همه رو زد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من شايد دوبرابر سن شما باشمو خيلي ساله متاهلمو صفر تا صد همه چي با عمسرمو خانواده خودم بوده.واقعيت ا ...

عزیزم منم ازاین استقلال همسرم بی نهایت لذت میبرم

اما حق ندارن اینور واونور جار بزنن که ما به پسرمون دادیم تا زنگرفت..اونا حتی به ما کادوی عروسی هم ندادن..

منم ذره ای دنبال مال کسی نیستم اما اینم انصاف نیست که به ۷تا بچشون خونه هدیه بدن به جز همسر من..انصاف نیست فقط برای درمان ودکتر رفتن بیان سراغ من وهمسرم درحالی که تواین سه سال یکبار نشد بیان به ما حتی سر بزنن..

ناگفته نماند زمان عقد به همسرم گفتن به جای عروسی فلان مبلغ رو بهت میدیم برای خرید خونه...وقتی از ماه عسل برگشتیم تویه پاکت ۲۰۰هزارتومن پول بهمون دادن

ماهم شرایط شما رو داشتیم .خدا رو شکر از زندگیمون راضی هستیم ولی از نظر مادی از همشون عقبیم و همین به ...

لطف خدا

زحمت دونفريمون و كمك خانوادم

اونا به گرد پاي ما نميرسن

جالب اينكه خونه/ماشين/طلا /خرج ووزانه

زايمان /هرجي بگي رو داشتن مفت و مجاني

ولي چون مقت بود نتونستن نگه دارند و زيادش كنند

تازه اونا به من خسودي ميكنند و پدرشونرم مقصر ميدونن

ك اگر به شوهرامون نميداد شوهرامون بيشتر تلاش ميكدرن😅

💕

امشب توخیابون وقتی ازمطب زدیم بیرون زدم زیر گریه..دلم برای همسرم کباب شد چنان با ذوق منتظر خبرخوب ب ...

عزیزم شما که تازه ازدواج کردین چرا اوضاعتون اینطوریه که

واقعا حق داری از هرطرف فشار روته ولی شوهرت خودش باید حقشو بگیره

با احترام، مطالبه کنید چرا چیزی نمیگین ؟!یادآوری کنید که ما هم پسر و عروس شما هستیم و چرا فرق میذاری ...

من نمیتونم تازمانی که همسرم چیزی نمیگه حرفی بزنم..

عزیزم شما که تازه ازدواج کردین چرا اوضاعتون اینطوریه که واقعا حق داری از هرطرف فشار روته ولی شوهرت خ ...

الحمدلله اوضاعمون خوبه.. من خودم معلمم..همسرم هم کارمند ..توخونه اجاره ای هستیم با یه ماشین..ولی خب وضع اجاره ها به شکلی که میخوایم تلاش کنین یه خونه کوچیک بخریم..وخب مجبوریم ماشین وطلا هرچی داریم بزاریم وسط.وکلی وام بگیریم..

عزیزم منم ازاین استقلال همسرم بی نهایت لذت میبرماما حق ندارن اینور واونور جار بزنن که ما به پسرمون د ...

اينكه كجا چيو ميكن چه أهميتي داره؟

حقيقت رو عوض ميكنه؟ من عروسي خيلي محللي داشتم

همه جا رفتن گفتن ما گرفتيم! درصورني ك نصفش پدرم داد نصفش همسرم..به هيج جام نگرفتم

حتي توي روي خودم به كسي گفتن من پوزخند زدم.

خب انجام ندين

اسلحه ك زير سرتون نيست عزيزم

ديگه بايد به خودتون بيايد

ك بعدا هم در مورد اين سالها نگيد اشتباه كرديم

و ...!

شمام براي همسرت فداكاري نكن

خودش ميدونه و خانوادش

💕

الهی شکر

الان رفتارت با بقیه شون چطوره

وقتی ک داشتن و ککتاهی کردن الان چطوری باهاسون رفتار میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.