2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337807 بازدید | 126 پست
من هم دنبال رژيم شيردهي بودم ولي خيلي احساس ميكنم جنبه تبليغاتي داره ليمومي و نميشه اعتماد كرد حالا ...

گلم من این هفته هشتمین دوره رژیمم رو از لیمومی میگیرم و رژیمم برای دوران شیر دهی هستش، لیمومی واقعا عالیه، شک نکن، آدم سلامتیشو تضمین میکنه و شیوه صحیح تغذیه رو یاد میگیره، من که راضیم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
گلم من این هفته هشتمین دوره رژیمم رو از لیمومی میگیرم و رژیمم برای دوران شیر دهی هستش، لیمومی واقعا ...

سلام دوست عزیز من امروز رژیم شیردهی لیمومی رو دریافت کردم 69 کیلوهستم باید 9 کیلو کم کنم. چندتا سوال دارم ازتون. تو ابن رژیم نوشته شده که واسه 21 روزه!!

یعنی بعد از 21 روز دوباره باید 60 تومن واریز کنم؟؟؟؟؟ 

و این که واسه شما دوره ها چند روزه بوده و چقد وزن کم میکردید؟

میوه ها رو واسم نوشته بپزم! نمیشه خام بخورم؟؟؟ 

و این که ننوشته میوه رو کی بخورم؟ 

فقط نوشته بعد از شام نخورم

ممنون میشم اگه راهنماییم کتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

من چندسال پیش پهلوی دکتر روشندل میرفتم برای لاغری نسبتا هم خوبه

وقتی رژیم لیمومی رو شنیدم با اینهمه تبلیغات با خودم گفتم که سفارش بدم حتما با اون رژیم فرق داره

حالا که رژیم به دستم رسیده میبینم مدلش همون قبلیهای معمولیه که دکتر خودش میداد   واقعا فقط کلک پوله

البته بگم رژیمای روشندل خوب هست ولی که فکر میکنیم متفاوته نه 

سلام دوست عزیز من امروز رژیم شیردهی لیمومی رو دریافت کردم 69 کیلوهستم باید 9 کیلو کم کنم. چندتا سوال ...

سلام عزیزم شما رژیم لیمویی را ادامه دادین؟ به نتیجه رسیدین؟ 

الحمدلله رب العالمین  
عزیزم شما رژیم رو رعایت کردی؟ میشه نتیجه رو بگید

سلام عزیزم

راستش نه زیاد رعایت نکردم

الان تقریبادو ماهه که دریافتش کردم هربار میخوام شروع کتم یک روز که شروع میکنم میگرنم اوت میکنه امروز هم اخرین بارم بود از شدت سردرد و معده درد هرچی قرص میخورم باز ضعف دارم

خیلی هم سعی کردم با کارشناسش تماس بگیرم نشد چون میگن پشتیبان بهت میدن

هرچی ز میزنم ج نمیدن

هرچی پیغام درخواست تماس هم گذاشتم کسی پیگیر نبود و علتش رو هم تعطیلی بخاطر کرونا گفتن البته اخرین تماسگ دوسه هفته پیش بود

تصمیم گرفتم خودم حجم غذام رو یواش یواش کم کنم که کمتر بهم فشار بیاد

البته اینم بگم یه سری نکاتش رو رعایت کردم و حدود سه کیلو کم کردم اما این دوماه مرتب مهمون داشتم و مجبور بودم بیشتر غذای برنجی درست کنم شایداگر این نبود بیشتر کم میکردم. 

در کل بنظرم لیمومی واس کسایی که خیلی اضافه وزن دارن و خیلی زیاد میخورن خوبه

چون حجم غذاش واس من خیلی زیاده با اینکه نسبت ب قبل از بارداریم بیشتر میخورم ولی حجم خوردنم کمتر از اونیه که تو لیمومی نوشته ولی صبحانه ش خیلی کمتر از اون چیزیه که من میخورم

من تاکید کردم که میگرن دارم

ولی برنامه هفتگیم پر از شیر و پنیر و ماست!!!

سلام عزیزم راستش نه زیاد رعایت نکردم الان تقریبادو ماهه که دریافتش کردم هربار میخوام شروع کتم یک ر ...[/QUOTE]

[QUOTE=150599810] عزیزم شما رژیم رو رعایت کردی؟ میشه نتیجه رو بگید

لبنیات باعث سردردم میشه اصلا فکر میکنم رژیم رو اشتباهی واس من نوشتن

بیشتر ناهاراش برنج! 

من با برنج زیاد جور نیستم اونم هرروز هروعده18 ق!!!!!! 

بعد از هروعده 3تا خرما!! 

روزی نیم کیلو میوه باید بخورم!!!!!

من این همه نمیتونم بخورم

با همه اینا فکر میکنم چون حجم صبحانه ش خیلی کمه باعث میشه که ضعف و سردرد و معده درد بگیرم

ولی خب جوابم رو هم ندادن که از سردرگمی در بیام

کس دیگه ای تجربه نداشته تا حالا؟

منم دوره اولم تموم شده و حدود دو کیلو و نیم وزن کم کردم ،خیلی عالیه هم میخوری هم لاغر میشی چون سوخت و سازت تنظیم میشه.من راضیم واقعا فقط خوردم به اسباب کشی نمیتونم دور دومم رو بگیرم بعدا از اول شروع میکنم

دوستان من همه نظرات رو خوندم تو این تاپیک

فقط یه سوال داشتم از رژیم لیمومی 

تو رژیمی که برا یک هفته میده شما دقیقا همون غذایی زو میخورید که تو لیست داده؟

مثلا ما غذام رو نمیتونم طبق لیست اجرا کنم ولی حجمش رو مثل خود لیمومی رعایت میکنم این درسته به نظرتون؟