2777
2789
عنوان

کسی از رژیم لیمومی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337762 بازدید | 126 پست

من از سایت ایده آل شو رژیم گرفتم. خیلی راضی بودم. طی هفته ی اول با ورزش و برنامه ی غذاییم یک کیلو کم کردم. رژیمشون واقعا خوب و متعادله. تازه خیلی توش بخور بخوره و همه چی میتونی جز شیرینی بخوری لینکشو براتون میذارم.https://idealsho.com/486

خواهرم گرفت دو هفته و 2کیلو هم کم کرد اما معده ش درد گرفت و دیگه رعایت نکرد!

بد نیست اما من غذاهایی که برای خواهرم گذاشته بود رو دوست نداشتم   

من خودم رژیم بهاره غفاری رو بیشتر دوست داشتم

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااالی ترین رژیم که تو این ۴۰ سال عمرم دیدم و رعایت کردم من از سن بلوغ انواع رژیم ها رو رفتم انواع دکترهای تغذیه ولی این لیمومی عاااالیه به نظر من کل مردم باید این رژیم رو بگیرن 

اره من رژیمشو گرفتم ولی یکی دوروز بیشتر استفاده نکردم آخه توی رژیم مواد غذایی بیش از اونی بود که خود ...

دوست عزیز میتونم بپرسم ورزش هم داره یا نه و اینکه چجوری هست؟ ایا باید غذای خاصی بخورید یا اینکه فقط میزان غذا میگن؟؟

http://www.cooki-haye-man.blogfa.com/

من تو رژیم لیمومی هستم تو دوره شیردهی، خیلی عالی بوده هیچ چیز خاص و گرونی نداره همون غذای معمول خودمونه هیچی اضافه نداره، فقطم روزی نیم ساعت پیاده روی داره و بس، حتما یه دوره استفاده کنید خودتون دیگه عاشقش میشید

سلام عزیزم من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, ...

ادامه بدید من الان دوره دومم و تاحالا چهارکیلو کم کردم فوق العادس و اینکه اینو بدونید شاید نباید اینقدر سبزیجات و میوه بخورید برا مزاجتون مناسب نیس شاید