من از سایت ایده آل شو رژیم گرفتم. خیلی راضی بودم. طی هفته ی اول با ورزش و برنامه ی غذاییم یک کیلو کم کردم. رژیمشون واقعا خوب و متعادله. تازه خیلی توش بخور بخوره و همه چی میتونی جز شیرینی بخوری لینکشو براتون میذارم.https://idealsho.com/486
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاااالی ترین رژیم که تو این ۴۰ سال عمرم دیدم و رعایت کردم من از سن بلوغ انواع رژیم ها رو رفتم انواع دکترهای تغذیه ولی این لیمومی عاااالیه به نظر من کل مردم باید این رژیم رو بگیرن
من تو رژیم لیمومی هستم تو دوره شیردهی، خیلی عالی بوده هیچ چیز خاص و گرونی نداره همون غذای معمول خودمونه هیچی اضافه نداره، فقطم روزی نیم ساعت پیاده روی داره و بس، حتما یه دوره استفاده کنید خودتون دیگه عاشقش میشید
سلام عزیزم من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, ...
ادامه بدید من الان دوره دومم و تاحالا چهارکیلو کم کردم فوق العادس و اینکه اینو بدونید شاید نباید اینقدر سبزیجات و میوه بخورید برا مزاجتون مناسب نیس شاید