2777
2789
عنوان

بیرون زدگی واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 16654 بازدید | 59 پست
کیسه آبم بوده. سونو ک رفتم گفت نصف کیسه آبم از دهانه رحمم خارج شده بود و اومده بود داخل واژن. وگرنه ...

توکل بخدا. میدونم خیلی سخته ولی بازم خداروشکر که خودت سالمی ایشالا بعد از چندماه استراحت دوباره اقدام میکنی و یه نی نی ناز میاری. راستی چندماهه بودی

نمیدونم واقعا. خیلی هم دکتر خوبی بود. من سونو ان تی که رفتم طور سرویکسم ۳۸ بود نمیدونم چطوری در طول ...

من میدونم ازبس دکترا بی مسئولیت شدن. من الان دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم وقت و زندگی ادم به بازی میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل بخدا. میدونم خیلی سخته ولی بازم خداروشکر که خودت سالمی ایشالا بعد از چندماه استراحت دوباره اقدا ...

اره واقعا همه چیو سپردم بخدا. ولی هنوز ی قسمت از بافت بارداری داخل رحمم مونده دعاکنید دفع بشه که کورتاژ نکنم. عزیزم ۱۸ هفته بودم

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
من میدونم ازبس دکترا بی مسئولیت شدن. من الان دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم وقت و زندگی ادم به بازی ...

واااقعا. ما چیزی سر در نمیاریم دکترا هم اصلا توجه نمیکنن و باعث این اتفاقات میشه

اره واقعا همه چیو سپردم بخدا. ولی هنوز ی قسمت از بافت بارداری داخل رحمم مونده دعاکنید دفع بشه که کور ...

خواهر منم وقتی سقط کرد یه تیکه از بافت مونده بود بهش قرص دادن بعد یه مدت ازش دفع شد.نگران نباش

خواهر منم وقتی سقط کرد یه تیکه از بافت مونده بود بهش قرص دادن بعد یه مدت ازش دفع شد.نگران نباش

ان شاء الله واسه منم دفع بشه. ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خیلی نتراحت شدم بخدا اشک تو چشمام جمع شده بود واست الهی خدا بهت صبر بده تا دوباره ی نی نی ناز بیاد تو دلت

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
خیلی نتراحت شدم بخدا اشک تو چشمام جمع شده بود واست الهی خدا بهت صبر بده تا دوباره ی نی نی ناز بیاد ت ...

مرسی عزیزم ان شاء الله

عزیزم از دسنشویی فرنگی استفاده میکردی؟

اره بیشتروقتها. شب حالم بد شد اسهال استفراغ گرفتم دکتر گفت احتمالا بخاطر استفراغ بهت فشار اومده ک کیسه آبت خارج شده

سلام عزیزم متاسفانه پریشب سقط کردم. بچم سالم سالم بود. دکتر شیفت بیمارستان گفت باید سرکلاژ میکردی . ...

گلم ناراحت نباش یه خیریتی توش بود من بچم با سرویکس ۲۷ موند خدا خواست ولی بارداری سختی داشتم انشالله زودتر بهتر بشی برای بارداری بعدی حتما تحت نظر یه دکتر خوب برو ما نمیفهمیم حکمتش چیه ولی تمام بچه هایی که به دلایلی سقط میشن حتما مشکلی دارن من پسرم خیلی میخواست سقط بشه همش بستری میشدم و استراحت مطلق الان تشنج داره سه سالشه حرف نمیزنه دکترش گفته مشکلی نداره وتا سن مدرسه به وضعیت نرمال میرسه شکر خدا تشنجاش قطع شده ولی تا نرمال بشه روزی هزار بار من میمیرم و زنده میشم همشم بخاطر بارداری سختم بود حالا میفهمم حکمتشو چرا میخواست سقط بشه و من به زور نگهش داشتم خدا رو شکر کن و استغفار زیاد بگو و از خدا بخواه فقط بهت یه نینی سالم بده منم دعا کن پسرم زودتر خوب بشه بخدا زندگیم مختل شده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
کیسه آبم بوده. سونو ک رفتم گفت نصف کیسه آبم از دهانه رحمم خارج شده بود و اومده بود داخل واژن. وگرنه ...

سلام، ببخشید میدونم پستت خیلی قدیمی هست... ولی خواهش میکنم اگه خوندین جواب منو بدین، منم دقیقا مشکل شمارو داشتم و بچه از دست دادم، الان کوچولو دارین؟ باردار شدین باز؟ موفق بود؟ 

آرام باش... هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد، ما رفته ایم و اکنون 1498 است..