2777
2789
عنوان

بیرون زدگی واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 16658 بازدید | 59 پست

سلام من ۱۵ هفتم که بود توی دسشویی متوجه شدم یه چیزی ازم زده بیرون که دست میزدم قلنبه بادکنکی داشت با خوندنه این پست سکته رو زدم که کیسه آبمه برای همین فوری رفتم اورژانس و دکتر گفت چیزی نیست و بافت بدنته (البته هنوز نفهمیدم چیه و باید برم دکتر خودم ) ولی سونوگرافی هم همه چیزس اوکی بود این پستو برای این گذاشتم که اگه کسی مثل من چنین چیزیو دید خیلی نترسه بعد که رفتم پیش متخصص میام میگم چی بود ولی مساله این بود ک برای بچم ضرری نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ۱۵ هفتم که بود توی دسشویی متوجه شدم یه چیزی ازم زده بیرون که دست میزدم قلنبه بادکنکی داشت با ...

منم پونزده هفته همین طور شدم ماما گفت نگران نباش هجده هفته کیسه آبم سوراخ شد و بچه اومده بود نزدیک دهانه رحم بعدم استراحت مطلق شدم حتما استراحت کن و پیگیر باش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
سلام، ببخشید میدونم پستت خیلی قدیمی هست... ولی خواهش میکنم اگه خوندین جواب منو بدین، منم دقیقا مشکل ...

سلام عزیزم من الان خوندم پستتو. متاسفانه من دو بار ب خاطر بی توجهی دکتر سقط داشتم تو سه سه ماهه دوم. ی دکتر دیگه بهم‌گفت با استراحت مطلق و سرکلاژ احتمال اینکه بچه ب موقع بدنیا بیاد خیلی بیشتره. توکل بخدا

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
سلام، ببخشید میدونم پستت خیلی قدیمی هست... ولی خواهش میکنم اگه خوندین جواب منو بدین، منم دقیقا مشکل ...

منم دقیقا همین مشکلو تجربه کردم وچند روز پیش سقط کردم تورو خدا منو راهنمایی کنید 

سلام من ۱۵ هفتم که بود توی دسشویی متوجه شدم یه چیزی ازم زده بیرون که دست میزدم قلنبه بادکنکی داشت با ...

سلام شما فهمیدی چی بود بیای ما رو از سکته نجات بدی؟

منم ۱۸ هفته هستم و شب تو دستشویی متوجه چیز گرد کوچک قرمز داخل واژن که کمی به بیرون زده بود شدم.

این تاپیک منو هم نگران کرد😢

سلام شما فهمیدی چی بود بیای ما رو از سکته نجات بدی؟ منم ۱۸ هفته هستم و شب تو دستشویی متوجه چیز گرد ...

عزیزم برو بیمارستان ک چک بشی. واسه من کیسه آب بود ولی گویا دوستمون گفتن بافت بدنشون بوده‌ .

عزیزم حال روحیت بهتر شد؟

خدارو شکر بهترم ولی خوب نیستم 😞 بخاطر همسر و اطرافیان سعی میکنم خودمو خوب نشون بدم ،ممنون عزیزم که  به یادم بودی، از دیشب احساس میکنم دچار عفونت شدم و اولین باره ، قبلا تجربه نداشتم ، باید تا شنبه صبر کنم برم پیش دکترم 

خدارو شکر بهترم ولی خوب نیستم 😞 بخاطر همسر و اطرافیان سعی میکنم خودمو خوب نشون بدم ،ممنون عزیزم که ...

عزیزم کورتاژ شدی؟ اگه عفونته زود درمانش کن ک ایشالا دفعه بعدی هیچ مشکلی نباشه. میفهمم حالتو برات دعا میکنم زودتر ب آرامش برسی

عزیزم کورتاژ شدی؟ اگه عفونته زود درمانش کن ک ایشالا دفعه بعدی هیچ مشکلی نباشه. میفهمم حالتو برات دعا ...

بله کورتاژ شدم ، انشاالله ، انشاالله نی نی شما هم بسلامت و‌ به موقع بدنیا بیات ❤️

بله کورتاژ شدم ، انشاالله ، انشاالله نی نی شما هم بسلامت و‌ به موقع بدنیا بیات ❤️

منم بعد کورتاژ عفونت گرفتم ی مدت دارو مصرف کردم خوب شدم. ایشالا زود خبرای خوب بهم بدی عزیزم. ممنون گلم ایشالا

منم بعد کورتاژ عفونت گرفتم ی مدت دارو مصرف کردم خوب شدم. ایشالا زود خبرای خوب بهم بدی عزیزم. ممنون گ ...

انشاالله ،مرسی عزیزم ، انشاالله شما هم خبرای خوب بهمون بدی، من و امثال من روحیه بگیریم 

اینو مینویسم واسه کسایی که از گوگل سرچ‌میکنند متاسفانه بارداریم به سقط منجر شد به علت نارسایی سرویکس. برای بار دوم‌باردار شدم بخاطر دست دست کردن پزشکم برای سرکلاژ بازهم سقط کردم. سومین بار باردار شدم و با استراحت مطلق و سرکلاژ و حلقه پساری و دارو دختر قشنگم بدنیا اومد. 

کسایی که مثل من هستن حتما واسه بارداریهاشون هم سرکلاژ و هم پساری بذارن دوتاش باهم خیلی خوب جواب میده