سلام خانما. من از دیشب دل درد دارم صبح ک رفتم دستشویی یه چیزی مثل بارکنک از واژنم خارج شد و دوباره رفت داخل. هفته ۱۸ بارداریم. کسی تاحالا اینجوری شده؟ خطرناکه؟ علتش چیه؟ اگه کسی تجربه ای در این مورد داره بگه خیلی نگرانم
سلام من ۱۵ هفتم که بود توی دسشویی متوجه شدم یه چیزی ازم زده بیرون که دست میزدم قلنبه بادکنکی داشت با خوندنه این پست سکته رو زدم که کیسه آبمه برای همین فوری رفتم اورژانس و دکتر گفت چیزی نیست و بافت بدنته (البته هنوز نفهمیدم چیه و باید برم دکتر خودم ) ولی سونوگرافی هم همه چیزس اوکی بود این پستو برای این گذاشتم که اگه کسی مثل من چنین چیزیو دید خیلی نترسه بعد که رفتم پیش متخصص میام میگم چی بود ولی مساله این بود ک برای بچم ضرری نداشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من ۱۵ هفتم که بود توی دسشویی متوجه شدم یه چیزی ازم زده بیرون که دست میزدم قلنبه بادکنکی داشت با ...
منم پونزده هفته همین طور شدم ماما گفت نگران نباش هجده هفته کیسه آبم سوراخ شد و بچه اومده بود نزدیک دهانه رحم بعدم استراحت مطلق شدم حتما استراحت کن و پیگیر باش
سلام عزیزم من الان خوندم پستتو. متاسفانه من دو بار ب خاطر بی توجهی دکتر سقط داشتم تو سه سه ماهه دوم. ی دکتر دیگه بهمگفت با استراحت مطلق و سرکلاژ احتمال اینکه بچه ب موقع بدنیا بیاد خیلی بیشتره. توکل بخدا
خدارو شکر بهترم ولی خوب نیستم 😞 بخاطر همسر و اطرافیان سعی میکنم خودمو خوب نشون بدم ،ممنون عزیزم که به یادم بودی، از دیشب احساس میکنم دچار عفونت شدم و اولین باره ، قبلا تجربه نداشتم ، باید تا شنبه صبر کنم برم پیش دکترم
اینو مینویسم واسه کسایی که از گوگل سرچمیکنند متاسفانه بارداریم به سقط منجر شد به علت نارسایی سرویکس. برای بار دومباردار شدم بخاطر دست دست کردن پزشکم برای سرکلاژ بازهم سقط کردم. سومین بار باردار شدم و با استراحت مطلق و سرکلاژ و حلقه پساری و دارو دختر قشنگم بدنیا اومد.
کسایی که مثل من هستن حتما واسه بارداریهاشون هم سرکلاژ و هم پساری بذارن دوتاش باهم خیلی خوب جواب میده