2777
2789
عنوان

بیرون زدگی واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 16658 بازدید | 59 پست
شاید بچه داشته بادکنک بازی میکرده  بادکنکش افتاده بین نگران نباش چیزی نیس اما برو بهداشت یا ...

وای😆😆😆😆😆😆😆😆😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کوتاهی سرویکس داشتم بخاطر یبوست زور زیاد زدم اینطوری شد رفتم ماما گفت طوری نیست ولی از دستشویی فرنگی استفاده کن و استراحت حتما دکتر برو

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
منم کوتاهی سرویکس داشتم بخاطر یبوست زور زیاد زدم اینطوری شد رفتم ماما گفت طوری نیست ولی از دستشویی ف ...

منم دیشب یبوست داشتم صبح هم اینطوری شدم. سرویکسم کوتاه نبود مگر اینکه این یک‌ ماه شده باشه. ممنون عزیزم

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
منم دیشب یبوست داشتم صبح هم اینطوری شدم. سرویکسم کوتاه نبود مگر اینکه این یک‌ ماه شده باشه. ممنون عز ...

منم دقیقا هجده هفته اینطوری شدم خیلی مواظب باش برو دکتر یبوستتو درمان کن من کیسه آبم سوراخ شد تا آخر بارداری خوابیدم یعنی هلاک شدما

منم دقیقا هجده هفته اینطوری شدم خیلی مواظب باش برو دکتر یبوستتو درمان کن من کیسه آبم سوراخ شد تا آخر ...

وااای عزیزم

امیدوارم چیز خاصی نباشع اخه من ۳ ماه اولم خوابیده بودم فقط خداااا خودش کمک کنه

وااای عزیزم امیدوارم چیز خاصی نباشع اخه من ۳ ماه اولم خوابیده بودم فقط خداااا خودش کمک کنه

انشالله چیزی نیست نگران نباش

انشالله چیزی نیست نگران نباش

رفتم دکتر گفت باید سقط کنی دهانه رحمم باز شده. الان اومدم بیمارستان ی دکتر دیگه برام پساری تجویز کرد. برام دعا کنید

رفتم دکتر گفت باید سقط کنی دهانه رحمم باز شده. الان اومدم بیمارستان ی دکتر دیگه برام پساری تجویز کرد ...

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم😭😭😭😭انشالله خدا خودش به خیر بگذرونه

سلام عزیزم چه خبر حالت خوبه نگرانتم منو از حال خودت با خبر کن

سلام عزیزم متاسفانه پریشب سقط کردم. بچم سالم سالم بود. دکتر شیفت بیمارستان گفت باید سرکلاژ میکردی . نارسایی دهانه رحم داشتم

خیلی ناراحت شدم. یعنی اون حبابه بچه بوده؟ 

کیسه آبم بوده. سونو ک رفتم گفت نصف کیسه آبم از دهانه رحمم خارج شده بود و اومده بود داخل واژن. وگرنه کیسه آب و جنین سالم بودند فقط بخاطر نارسایی دهانه رحم نتونسته بود کیسه آبو نگه داره و متاسفانه سقط شد

چرا دکترت واست سرکلاژ نکرد؟ 

نمیدونم واقعا. خیلی هم دکتر خوبی بود. من سونو ان تی که رفتم طور سرویکسم ۳۸ بود نمیدونم چطوری در طول یک ماه انقد کم شده بود. دکتر شیفت بیمارستان گفت تو باید دوهفته یکبار تحت نظر میبودی نه ماهی یک بار