2777
2789
عنوان

پدربزرگم تو کماست عمم میگه سهم پسر می‌خوام 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 94 پست
پسر بیشتر دوست داشت . ولی خب.

متوجه شدم عزیزم وگرنه عمرا دختر دلش بیاد ، اون بنده خدا داره داغ دلی که سال های سال از فرق گذاشتن پدرش دیده رو اینطوری سبک میکنه ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین طرف میبینه این پول به کسی وفا نکرده بازم سر پول جنگ میکنه

چندین بار اومده طلاهای مامان مرحومش رو خواسته اونقدر سلیطه بازی درآورده که طلاها رو دادیم بهش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

متوجه شدم عزیزم وگرنه عمرا دختر دلش بیاد ، اون بنده خدا داره داغ دلی که سال های سال از فرق گذاشتن پد ...

مطمئنی ؟ نه اون دختر یعنی عمم کلا به شدت خودخواهه حتی برای بچه های خودش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عمت الان بجای اینکه بفکر مال و منالش باشه باید بخاطر پدرش ناراحت بشه چون دخترا بابایی یه لحظه گریم گ ...

نه بابا نرنجیده تو تهران خیلی پولدار بودن

زنش فوت شده . پدربزرگم نود سال داره . کبدش از کار افتاده . تقصیر پدربزرگمه که نه وصیت کرد نه چیزی ال ...

اصلا وصیت ام کنه قانون قبول نمیکنه برای یه درصدی از اموال میتونه وصیت کنه

باید قانونی برن جلو خدایی نکرده بعد فوت .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
اصلا وصیت ام کنه قانون قبول نمیکنه برای یه درصدی از اموال میتونه وصیت کنهباید قانونی برن جلو خدایی ن ...

خانواده مادریم قانونی از الان همه چی رو تکلیف رو مشخص کردن

دیگه خودش میدونه وباباش وگذشته ای که باهم داشتن شما خودتو ناراحت نکن

بیشتر سهم قانونیش هم به زور نمیتونه بگیره بیخود خودشو خسته میکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دنیا همینهها

طرف هنوز نمرده بچههاش دعوا دارن

برا کی داریم پول جمع میکنیم؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

دنیا همینهها طرف هنوز نمرده بچههاش دعوا دارن برا کی داریم پول جمع میکنیم؟

همینو بگو 🫢😭

مطمئنی ؟ نه اون دختر یعنی عمم کلا به شدت خودخواهه حتی برای بچه های خودش

نه مطمعن که نیستم من که شناختی ندارم

طبق سوالی که پرسیدم و جوابی که دادی گفتم

چون مادر شوهر خودم خیلی فرق گذاشت بیش از حد الان همسرم میگه حتی اگه بمیره نمیرم مراسمش .

به نظرم کار درست رو کردهچون وقتی احترام نگه میداری اخر میشی اونی که سرش کلاه رفتهپدر شوهر من فوت شد ...

اون زمان ارثی نبود برای تقسیم ..هنوز چیزی رد وبدل نشده بود و روال قانونی اش باید پیش میرفت...مطمعن باشید اموالی که توی بانک و سند داره هیچ کس نمیتونه تنها بخوره..چون طبق قانون تقسیم میشه...اما دیدم که کلی جنس و طلا رو برادرشوهرم دزدید و کسی حرفی نزد...اما چون ما حرمت نکه داشتیم و دستمون هم تنگ بود...اومد به ما این حرفو زد..ارث دست ما نبود که طلب کنه...حالم از هر چی ارث بهم میخوره...کوفت ترین پول دنیاس..کاش تا زنده هستن خودشون خوب زندگی کنن..به بچه هاشون کمک کنن که بعدش بلا نسبت آدم نیفتن به جون هم

بگو پس لطفا خرج بیمارستان رو بده لطفا خودش ول میکنه میره

اوووو خیلی سلیطه است