2777
2789
عنوان

پدربزرگم تو کماست عمم میگه سهم پسر می‌خوام 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 94 پست
بعد مرگ وراث میتونن به دختر اندازه پسر بدن ولی باید وراث همه موافق باشن ضمنا آدم میتونه قبل مرگ وصیت ...

اصلا بحثم ارث نیست هممون غنی ایم .

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بحثم ارث نیست هممون غنی ایم .

میدونم متوجه شما شدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

میدونم متوجه شما شدم

از تهران اومده قبلاً سالی دو سه روز میومد . اصلا به پدر و مادر پیرش توجهی نداشت . فقط دنبال پول و ارث و طلا و... ست. ما از جون مایه گذاشتیم از این سالمند ها مراقبت کردیم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

احتمال خیلی زیاد پدر بزرگ تو حال خوبیش بیشتر از دخترش که عمت باشه هوای پسراش رو نداشته ؟

احتمالا فرق زیادی بین دختر و پسر نمیذاشته ؟ احتمال زیاد اینطور بوده و عمت از حرصش هست وگرنه کدوم دختری دلش میاد ؟

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بعضیا کلا رفتن تو یه فاز دیگه و برابری دختر پسر🤦🏻😂

یه لحظه به این فکر کنید طرف پدرش تو کماعه بعد به فکر پولشه...

خوبه ادما مرگ بقیه رو میبینن و بازم بیخیال این چیزا نمیشن

یاد خواهرشوهر ام افتادم که تا باباش خاک کردن ..از خونمون بیرون نمی رفت میگفت ارثمو بدید

واقعاً که . این سالها تو تهران بود

احتمال خیلی زیاد پدر بزرگ تو حال خوبیش بیشتر از دخترش که عمت باشه هوای پسراش رو نداشته ؟احتمالا فرق ...

پسر بیشتر دوست داشت . ولی خب.

بعضیا کلا رفتن تو یه فاز دیگه و برابری دختر پسر🤦🏻😂یه لحظه به این فکر کنید طرف پدرش تو کماعه بعد ب ...

دقیقا حرفم اینه

یاد خواهرشوهر ام افتادم که تا باباش خاک کردن ..از خونمون بیرون نمی رفت میگفت ارثمو بدید

به نظرم کار درست رو کرده

چون وقتی احترام نگه میداری اخر میشی اونی که سرش کلاه رفته

پدر شوهر من فوت شد همسرم احترام نگه داشت تا سال چیزی نگفت همه چی دست مادر شوهرم و پسر کوچیکه بود

بعد سال که گفت همه پریدن بهش و طلبکار شدن و هر چی از دهنشون امد گفتن

در صورتی که برادر شوهرم از اول داشت استفاده میکرد ما ادم بده شدیم .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
انشاالله خدا به پدر بزرگ ات سلامتی بده ..حالش خوب شه تا هزار اخر پولش خودش و زنش بخورن کیف کنن

زنش فوت شده . پدربزرگم نود سال داره . کبدش از کار افتاده .

تقصیر پدربزرگمه که نه وصیت کرد نه چیزی

الان بچه هایش باید تاوان اونو پس بدن مثل چی افتادن جون هم دشمن شدن

آفرین طرف میبینه این پول به کسی وفا نکرده بازم سر پول جنگ میکنه

بخدا اینارو میبینم تازه میفهمم چرا عمر ادما کوتاه شده

اگر قرار بود اینا ۲۰۰ سال عمر کنن گوشت و پوست هم دیگه رو میخوردن