2777
2789
عنوان

پدربزرگم تو کماست عمم میگه سهم پسر می‌خوام 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 94 پست
دیگه خودش میدونه وباباش وگذشته ای که باهم داشتن شما خودتو ناراحت نکنبیشتر سهم قانونیش هم به زور نمی ...

دعوا راه میندازه اعصاب خورد کنی راه میندازه

کافیه بگی سلام نه صفحه میذاره از خودش روش حرف میبره میاره دعوا راه میندازه شیطانی است برا خودش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خانواده مادریم قانونی از الان همه چی رو تکلیف رو مشخص کردن

قانونی اگر سند بزنن یا صلح عمر کنن میشه در غیر این صورت باشه یکی از وراث میتونه شکایت کنه همه چی رو بریزه بهم

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مطمعن که نیستم من که شناختی ندارم طبق سوالی که پرسیدم و جوابی که دادی گفتمچون مادر شوهر خودم خیلی ...

نه اینا فرق نمیذاشتند ذات اش اینجوریه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

دعوا راه میندازه اعصاب خورد کنی راه میندازه کافیه بگی سلام نه صفحه میذاره از خودش روش حرف میبره میار ...

اصلا هم کلام نشو باهاش به مامان باباتم بسپر

بقیه هم خودشون میدونن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

زنش فوت شده . پدربزرگم نود سال داره . کبدش از کار افتاده . تقصیر پدربزرگمه که نه وصیت کرد نه چیزی ال ...

پدرشوهر من وصیت کرد اما اشتباه کرد وصیت جایی ثبت نکرد..برادرشوهرم دید وصیت ب ضررش برداشت وصیت و با خودش برد...من که یاد اون روزا میفتم حالم بد میشه...عزیرم بنظرم اصلا وارد صحبت هاشون نشو ..خودت اذیت میشی

بخاطر پول نه از نظر محبت و فرق گذاشتن بین بچه ها از سمت پدرش یجورایی کینه گرفته و اینطوری ناراحتیش و ...

نه چون نسبت به بچه های خودش هم خیلی خودخواهه

قانونی اگر سند بزنن یا صلح عمر کنن میشه در غیر این صورت باشه یکی از وراث میتونه شکایت کنه همه چی رو ...

قانونی زدن

هیچ پولی نباید بذاری

متوجه جمله تون نشدم

اصلا هم کلام نشو باهاش به مامان باباتم بسپر بقیه هم خودشون میدونن

کلا نمیریم حتی چشم تو چشم بشیم تنها این نیست که هزار تا ماجرا پشت ما و همه به همدیگه ملکه

پدرشوهر من وصیت کرد اما اشتباه کرد وصیت جایی ثبت نکرد..برادرشوهرم دید وصیت ب ضررش برداشت وصیت و با خ ...

من کاره ای نیستم مامان بابام خیلی ناراحت میشن

اون زمان ارثی نبود برای تقسیم ..هنوز چیزی رد وبدل نشده بود و روال قانونی اش باید پیش میرفت...مطمعن ب ...

سند دار رو بله ولی اموال دیگه که نمیشه ..

پدر شوهر خدا بیامرز من جوشکار بود کلی اهن و لوازم جوشکاری و .. حداقل 4،5 میلیارد لوازم بود که سر سالگرد دیدیم جارو شده و هیچی نیست .. سه دهنه مغازه داشت که اونا دستشون بود و میخوردن ..

اگه نباشه بله ولی وقتی مادر بزرگی بلد نباشه و فرق بزاره به یکی بده به یکی نه واقعا ناراحتت کننده اس ..

همسر من سالهاست بخاطر این فرق گذاشتن قید کل فامیل و خانوادش رو زده ..

میگم فک کن بابات نداشته میگه پوله برام مهم نیست اصلا این رفتار و فرق گذاشتن مامانم اتیشم میزنه ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..