2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان داشتم بیان

84 بازدید | 16 پست

اونایی اضافه وزن زیاد آوردن ترخدا بگید چجوری لاغر کردید من اصلا فک میکنم استخوانم باز شده پهن شدم لعنتی هی لاغر میکنم باز برمیگرده چه غلطی کنم داروی لاغری بخورم چیکار کنم از زایمانم چند سال کذشته

اطلاعی در این مورد ندارم 😅

بنظرم برو دکتر تغذیه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بله متاسفانه بعد از بارداری استخوان هم باز میشه. چون برای رشد جنین. بدن جا باز می کنه

اما اینکه خیلی چاق بشی و اینها به ژن لعنتی ربط داره. خیلی ها 4 تا هم زاییدن مثل خرس هم می خورن. مثل ترکه هم لاغرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 20 کیلو اضافه کردم

دوماه بعد از زایمان رژیم و ورزش رو شروع کردم خداروشکر 6 ماهه به وزن قبلیم رسیدم و 7 ساله وزنم ثابته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه مقداری هیکلت درشت تر بشه طبیعیه

حتی اگر لاغر هم بشی ممکنه به ظرافت قبل نباشی به خاطر همون باز شدن استخوان که میگی

ولی اگر چند سال میگذره و تپل هستی به نظرم ورزش کن و رژیم بگیر

تاثیر زایمان نهایتا یک سال و نیم میمونه

عزیزم من از ده روز بعداز زایمان گن طبی بستم تا شش ماه،دیگه تا ماه چهارم با رژیم لاغری شدم مثل قبل زا ...

طبیعی یا سزارین؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چجوری رژیم گرفتی عزیزم شکمت جمع شد؟!

فست و کالری شماری،آره خداروشکر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️