2777
2789
عنوان

سریال محکوم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست
دقیقا...این قصه ی چاهوهه دیگه مرزهای سوتی رو در نوردیده😅

اصلا داغونه

معلوم نیست نویسنده و کارگردان تو چه دنیایی سیر میکردن. یعنی تا حالا فیلم جنایی و معمایی پلیسی ندیدن؟

بیچاره ماها که از سر مجبوری تازه باید پول بدیم تا بتونیم همچین آشغالهایی رو ببینیم

چون تلویزیون مضخرف تر از ایناست تازه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا داغونه معلوم نیست نویسنده و کارگردان تو چه دنیایی سیر میکردن. یعنی تا حالا فیلم جنایی و معمایی ...

تلویزیون که داغون...اون روز آی فیلم گرفتم داشت تکرار سریال سرباز میذاشت،از اول تا آخرش حرص خوردم😅

اینکه چاقو تو سینه دختره بود بعد تو فیلمای مدار بسته دست مهیار رو واقعا سوتی فیلم بود که بعد پخش دیگه نتونستن جمع کنن ولی اینکه الت قتل مهیار جاشو میدونست باید بر از فرض گذاشت که نویسنده در نظر داشته که مهیار وقتی چاقو رو میبینه به خودش شک میکنه چون مست بوده و چاقو رو باخودش میبره و چال میکنه حالا سوتی این فیلم فقط میشه چاقویی که تو سینه مقتوله که سوتی وحشتناکی بود

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

من میگم پدر بزرگ مهیار قاتل

نه بابا اون بنده خدا اصلا جون نداره راه بره چه برسه بخواد آدم بکشه

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دقیقا...این قصه ی چاهوهه دیگه مرزهای سوتی رو در نوردیده😅

سوتی نبود

قاتل یکی دیگه بوده این فقط از ترسش چاقو رو قایم کرده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️