2777
2789
عنوان

سریال محکوم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست
آخه اونو هی سعی دارن بد نشون بدن. اولین کسیه که میگی قاتل اینه. برای همین من فکر میکنم اون نباشه که ...

دقیقا

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهیار چون مست بود فکر میکرد خودش کشتش ترسید اثر انگشتش رو چاقو باشه برا همین برداشت و فرار کرد

ازادش کردن چون اول خسرو رضایت داد بعد بهمن فیلم فرستاد ک من کشتمش

هرچند بهمنم نکشته

احتمال داره غفوریان باشه

دلیلت؟

کلید خونه شونو داشت.

اون اوایلشم مادر مهیار هی تو انباری داشت میگشت یه شکی داشت به یه چیزی ولی چیزی پیدا نکرد. کلید انباری شم باباش داشت فقط.

بعد یه جوریه یه حالیه. ناراحتی یه پدربزرگ رو نداره. همراهی خاصی نداره. همینطوری فقط هست و از همه چی هم مطلع میشه هی.

مگر اینکه نویسنده دلش خواسته یه پدربزرگ مثل مترسک بدون خاصیت داخل فیلم داشته باشه:)))

بنظر من بابای تابان تا الان سفید نشون دادن

ولی ی شخصیت تاریک داره که هنوز رو نکرده کامل

چرا؟

چون براساس خوابایی که از بچش میبینه ازش میخواد انتقام بگیره

احتمال این هست دزدبن مهیار کار خودش باشه

و اینکه لحظه ای که مادر مهیار فهمید این اومد پای در وایساد وقت کشی میکرد

کلید خونه شونو داشت. اون اوایلشم مادر مهیار هی تو انباری داشت میگشت یه شکی داشت به یه چیزی ولی چیزی ...

چراباید قتل کنه ؟برابچش دردسر درست کنه؟؟؟

من،اوایل به پدربزرگ پدری،مهیارشک داشتم که بانسرین دشمنه ،مشکل دارن،،،ولی،دیگه،نشونش،ندادن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اصلا اون نیست دوست پسر خود دختره هست قاتل

میگن ناهیدفرستاده براکشتن نسرین که اون اشتباهی توشب تابان میکشه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هرکی هست مسلطه که،کجای،خونه،نسرین،دوربین،نداره

سیم کارت خریدن کشتن صالح،،فرستادن،بهمن،بعدکشتنش،،باید زندانیا وقاچاقیچیا ،روبشناسه،،،نترس،باشه،،،،قانون،بلدباشه

وکینش،عمیق باشه،،اینا میرسه،به،بهرام

اماحالابخان شخص جدید وارد سریال کنن،فرق داره

مثه پوست شیرکه آخرش کسی بود که،نشونش،نداده بودن،قبلش

بنظر من بابای تابان تا الان سفید نشون دادن ولی ی شخصیت تاریک داره که هنوز رو نکرده کاملچرا؟چون براسا ...

فک نکنم دکترانقد جرات داشته باشه وآدم رباو،لاتابشناسه وبهشون،کاربده مگه آخرش شوکه شیم شخصیت دیگش رو بشه