2777
2789
عنوان

سریال محکوم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم دکترانقد جرات داشته باشه وآدم رباو،لاتابشناسه وبهشون،کاربده مگه آخرش شوکه شیم شخصیت دیگش رو ...

بنظرم ی شخصیت ترسناک داره که بعد رو بشه

چون وقتی فهمید بهمن کشتن مهیار هم غیب شد

نسرین عجول همش ازدواج میخاد

امامهیار متنبه،نشده با این همه سختی،کشید باباولکن مادرت کارخودشوبکنه دخالت نکن،شرنکن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

برای من اونجایی عجیب و مشکوک بود که ،وقتی خسرو اومد پیش ادیب رضایت بده ،ادیب انگار ناراحت و گرفته شد ...

آخه ادیب به نظر تو این پرونده درگیر عشق و اینا شد. قبلش همکار دورادور بودن انگار. سر صحنه قتل خیلی آشناطوری یا دوستانه برخوردی نکرد.

چرا باید بخواد اون دخترو بکشه؟

بنظرم ی شخصیت ترسناک داره که بعد رو بشه چون وقتی فهمید بهمن کشتن مهیار هم غیب شد

شاید

بخان شخصیت وحرفه پزشک روانشانس،زیرسوال ببرن،توسریال یکم دوراز انتظاره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آخه ادیب به نظر تو این پرونده درگیر عشق و اینا شد. قبلش همکار دورادور بودن انگار. سر صحنه قتل خیلی آ ...

ادیب ازقبل نسرین،میخاست ولی،نگفت دیر،شد

این بارم همکارش هی اومدگفت بگو بهش

ولی مضحک وترسناکه،ادیب بخاد قاتل یاتوقتل دست داشته باشه

قاتل بایدکینه داشته باشه با این تعدادضربات چاقو

نسرین،ازعلاق ادیب خبرنداشت چون،نگفته بود پس نمیشه کینه بگیره،،،