2777
2789
عنوان

پسرهستم زن بگیرم ، شاغل يا بيكار؟؟؟

6975 بازدید | 126 پست

سلام به همه مادرا و خواهرا  ؛

پسری هستم ۲۳ ساله تازه خدمتمو تموم کردم فوق دیپلم ، خودم کارمند اداری بیمارستانی توی کرج و تهران هستم، تیپ شخصیتیم و معیارهام مثبت هستم ، مذهبی نیستم ولی نماز و قران ترک نمیشه  اعتقاد به خدام ،راستگویی درستکاری ، حلال حروم کلا سرلوحه زندگیمه و بین مذهب و عرفان ، عرفانی زندگی میکنم ، اهل ورزشم ، اینا تعریف نیست خواستم معیارهامو بشناسید برای راهنمایی درست.

هنوز کسیو انتخاب و یا نظری ندارم،با کسی هم دوستی ندارم.

ولی خب به اینده فکر میکنم ، خانوادم میگن شاغل نباشه،  منتهی خودم بیشتر دوس دارم همسری اگر داشته باشم   هم تحصیل کرده و هم شاغل باشه ...

خواستم بپرسم که به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟؟

(لطفا جواب با دلیل قانع کننده و کامل بگید.

از بکار بردن کلمات بد ، توهین و یا عنوان نظرهای شخصی و خصوصی ممنوع.تشکر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مامیخواییم باهاش زندگی کنیم وا 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

شاغل بودن یا نبودن زیاد مهم نیس 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.