2777
2789
عنوان

عاشقی

72 بازدید | 13 پست

سلام بنظرتون برای بدست اوردن دختر خیلی تلاش کردن براش اصلا مهمه؟؟؟(شناخت زیادی از پسر نداره و دلیل مخالفت خانواده دختره ست و رو حرف اونا نمیتونه حرف بزنه)

باعثمیشه بهش فککنه یا بدتر میشه؟؟

بعد دختر بهت گفته باشه من تا خانواده م نپذیرنت من بهت فکر نخواهم کرد برو پیگیر اونا باش منظورش چی بوده

دقیقن یه همچین جمله ای رو ب خاستگارم گفتم😂زنا از مردای قدرتمند و اهل مبارزه و.. خوشش میاد کسیک بخاطرشون هفت خان رستمو طی کنه طبیعتن اگ بتونی خانوادشو راضی کنی خودشم راضی میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرتون منظور از ان حرفش چی بوده

فک کنم منظورش اینه که برو تلاشت رو بکن و حتما راضی شون کن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

من اینو گفت ناراحت شدم

ناز کردن دیگه الان وقت ناراحت شدن نیست

مگر اینکه دوسش نداشته باشین که اون بحثش جداست

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

عاشقشماخه منظور حرفش درست نفهمیدمکدوس داره براش تلاش کنم یا ن

مهمه که دوست داره یا نه؟

اگه عاشقی نباید مهم باشه

بنظرت براش مهمه؟؟اخه خیلی خواستگار دارهتنها منم ایقد پیگیرشم وتلاش میکنم براش

فقط میتونم بگم پیگیری تو و تلاش بیشترت تاثیر مثبت داره