2777
2789
عنوان

ت عقد و خانواده شوهر خسیس

295 بازدید | 25 پست

خانواده شوهرم ادمای خوبین ولی گدان.. هرچی خرج شد شوهرم خودش خرج کرد هیچی کمکش نکردن

شوهرمم خودش ت مناسبت ها خیلی گدا بازی در میاره تازه نیم صدم بهتر شده اوایل داغون گدا بود بخدا...

همین دو موضوع باعث شده خیلی پشیمون شم از ازدواجم... الانم برا شب یلدایی اول شوهرم خودش باید همه کارو کنه باز...

مشکل با این ندارم منم خانوادم اصلا حمایت دمالی ندارن ازم

اما ازونور پولیم ازم نمیگیرن باز از شوهرم پول هم میگیرن غصه میخورم... بجای کمک کردن پولم میگیرن ازش...

من درک نمیکنم زنهایی ک انتظار از خانواده شوهر دارن

توی خانواده ما هر کی از اول خودشه و خداش

مگه نه اینکه توی این روزگار هر کی نهایت لتونه گلیم خودشو از آب بکشه؟

چرا اینقدر انتظار بیهوده دارین از مردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط منم مثل شما بود. راه سختی در پیش داری...ولی اینو بگم...الان شوهرم خیلی خیلی بهتر شده و خرج میکنه. ولی خب خانوادش همچنان ازش گاها پول میگیرن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نمیگیرن چون دختر هستید از همسرت توقع دادن چون پسر هست

ربطی نداره پسر حامی نمیخواد؟ ما خودمون دوساله نتونستم بریم سر خونه زندگیمون شوهرم هیچی وسیله نخریده... ما قرار نیست زندگی تشکیل بدیم؟

شرایط منم مثل شما بود. راه سختی در پیش داری...ولی اینو بگم...الان شوهرم خیلی خیلی بهتر شده و خرج میک ...

من از این موضوع ناراحتم خیای و شوهرم تعصب شدید بیجا داره نسبت ب خانوادش و این خیلی ازارم میده

من از این موضوع ناراحتم خیای و شوهرم تعصب شدید بیجا داره نسبت ب خانوادش و این خیلی ازارم میده

درکت میکنم.۱۰۰درصد درستنمیشه. ولی بهتر میشه. شدیدا درکت میکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من درک نمیکنم زنهایی ک انتظار از خانواده شوهر دارنتوی خانواده ما هر کی از اول خودشه و خداش مگه نه ای ...

خب ول کنن شوهرم رو دیکداز اینم پول نگیرن تا ماهم بتونیم گلیم خودمونو از اب بکشیم بیرون