2777
2789

«پریود یعنی چی؟»

بدن دخترها وقتی کمکم بزرگ میشن، آماده میشه که در آینده بتونن بچه داشته باشن. برای همین هر ماه داخل بدنشون یک لایهٔ نرم ساخته میشه.

اگر بچهای قرار نباشه ساخته بشه، اون لایه اضافی از بدن بیرون میاد و تبدیل میشه به چند روز خونریزی سبک.

به این حالت میگن پریود.

---

چرا خون میآد؟

این خون زخم نیست، بیماری نیست، هیچ چیزش ترسناک هم نیست.

فقط بدن داره چیزی که لازم نداره رو تمیز میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو یه اتفاقیه تو بدن خانما رخ میده هرماه یکم خون از بدن خانما خارج میشه که نشونیه سالمتیه بدن و اندام های داخلیه اون خانمه نه دروغه نه چیزی که کنجکاوترش کنه بهشم بگو شاید برا دو سال یا سه سال دیگه برا خودشم شروع بشه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش توضیح بده

چون الان دگ دخترا اکثرا ۱۲یا۱۱ یا۱۰ پریود میشن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بگو عفونت میاد برا اینکه حی شورت عوض نکنیم از این پنبه ها میزاریم ،میندازیم دور بعدا ، دیگه لازم نیس ...

چرابایدبه یه دخترده ساله اینطوری توضیح بده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

این یه چیز کاملا طبیعی تو بدن دختراس...از اول تو سر ما زدن گفتن پنهون کنید انگار مایه خجالته.عوضش خت ...

دقیقا 👌 من الان حتی خجالت میکشم تنها برم سوپری پد بخرم به شوهرم میگم بره اونم که خب همه منو میشناسند که زن فلانیم خودم اکثراً از داروخانه ای که متصدی خانم داره میگیرم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

دقیقا 👌 من الان حتی خجالت میکشم تنها برم سوپری پد بخرم به شوهرم میگم بره اونم که خب همه منو میشناسن ...

منم اول خجالت میکشیدم.. حقم داریم والا از اول اینطوری تو گوشمون خوندن..اما الان دیگه اصلا برام مهم نیست جرم که نمیکنیم یه چیز طبیعیه.