2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21513 بازدید | 297 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری با نمازش ندارم ولی نماز خوندن باعث نمیشه یکی کار بد نکنه ک عنوان کرده مگ آپشن ب حساب میاد.از ...

اتفاقا عطر میخره و شما مدام حمومه و تمیزه و خسته نیست و به قول شما با انگیزهس چون مذهبیه

چون پیامبرمون گفتن همیشه خوشبو باشید.گفتن همیشه تمیز باشید حتی فرمودن برای هرنماز مسواک بزنید . چون گفتن خوشرو و خوش برخورد باشید

و شوهر استارتر دقیقا همین هارو داره رعایت میکنه

یکم دلتو صاف کن.سعی نکن با سایز مخالف زدن یکیو دل چرکین کنی نسبت به خوشبختیش . خدا برا شما هم میسازه

Ti amo, God how I love you so
بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

متاسفانه تو اغلب مواقع چیزی که شما الان گفتی درست از آب درمیاد. منم خیلی دیدم

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

میتونه مهم ترین انگیزش زنش یاشه

همونطور ک خیلی از زنا بخاطر شوهرشون ب خودشون میرسن

ینی هر زنی ب خودش میرسه انگیزش چیزی جز شوهرشه؟؟؟؟؟

همه انقد کثافت نیستن ک شما میگی

میدونی چرا سمتت گاردگرفتن؟؟؟

چون نگفتی شوهرم بده خیانت میکنه دست به زن داره که اینام بتونن بگن وای ازدواج نکنید ازدواج بده ازدواج اخه همه ازدواج ها بدن...

درصورتی که همون شیماکاتوزیانم ک میگه ازدواج نکنیدخودش یه شوهرخوب وسط آمریکا داره این همه سلبریتی ازدواج درست انجام میدن جورجینام ازدواج کرد...

اهمیت نده بهشون اینا همونایی هستن که چشم ندارن خوشی دیگران وببینن الهی پایدارباشین عزیزم سخت بود دیدن خوشبختی وازدواج موفق برای یه سریا درصورتی که دورشون پره همین آدمای معروف..

انشالله تا ابد خوشبخت بمونین🦋✨❤

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

چه خوبه خوشبخت و راضی هستی

برای هم بمونید🩷

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

توجیهت میکنم چون قرار نیس هر می ب خودش میرسه خیانت کار باشه دندون خراب داش چون ما اولیتمون تو زن ...

بجز نماز شوهر منم همه جوره همه ی این اوصاف رو داره چه بسا بیشتر و بهتر .و اولین باره میبینم نظافت و حموم روزانه و به ظاهر اهمیت دادنو بنا به خیانت بزارن

خدا خودش به دلشون آرامش بده .عزیزم خوشبختیت آرزوی همون دسته آدم هاست که بهت خرده میگیرن .خداروشکر که خوشبختی .خوشبخت هم بمونی

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..