2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 13106 بازدید | 297 پست
تاپیک پر بازدیو دیدم میگفت شوهرم هیتی میخام بعدم بله برا من از خوبی هاس چون من خودم تو نماز تق و لقم ...

آفرین واقعا

خدا حفظتون کنه برای هم...توهم مرتب حموم برو

آرایش کن توخونه

تمیز باش

اینو جایی هم نگو که به خودت میرسی الان میگن خیانت میکنی🤣🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دندونو نگفتم اینک مدام ب ظاهرش میرسه.شوهرمنم همی اینایی ک تو گفتیو داره دقیقن باید پزچیو بدم.مدام ...

واااای پشمااااام.....

از دیدگاهت حیران موندم

شوهر من که به غسل اعتقادی نداره چی؟؟

اونم هرروز حمومه😬😬😬

دلیل ارائه بده برام

من دندونو نگفتم اینک مدام ب ظاهرش میرسه.شوهرمنم همی اینایی ک تو گفتیو داره دقیقن باید پزچیو بدم.مدام ...

چقدر بدبینی

و بذر بدبینی رو تو ذهنم اسی میکاری

میدونی اثر بد گفتارت به خودت برمیگرده؟

اینجا نگو عزیزاولا یسریا هستن میان چرتو پرت میگن ته دلتو خالی میکنندوما من به چشم زخماعتقاد دارم از ...

سلام ببخشیدشما که به چشم زخم اعتقادداریدمیشه جواب منو بدین لطفا دخترم زندگی خوبی داشت زیادمسافرت ورستوران میرفتن واستوری هم میزاشت حالا شوهرش خیانت کرده بهس و دخترم داره جدا میشه اکثر میگن زندگیشون چشم خورده برا من عجیب مگه میشه کسی چشم بخوره بعدبره خیانت کنه خب چرا مربض نشد؟تصادف نکرد؟برشکست نشد؟ ینی میشه خیانت هم حز چشمزخمحساب کرد؟

حرفی باهات ندارم بدو برو نمازتو بخون توبه کن.

میدونم لطمه دیدی و تو محیطی زندگی کردی که سمی بود خیانت و بی احترامی دیدی و اعتمادت رو ازدست دادی ولی طلاق بگیری خیلی آرامش میگیری باور کن همه اینجوری نیستن امیدوارم خدا ادم های خوب سرراهت قراربده اگه بچه ی دختر هم داری مواظب اش باش چون شوهرت رو که اینطور تعریف کردی اصلا قابل اعتماد نیست

خوب همسر من خدا دوسته ولی نماز نمیخونهــ

حق ناس نمیکنه از نظر انصاف تووشهر اسمش پخشه ـ

همیشع وقتش با منه منو هیج جا تنها نزاشته

با کمالات و محترمه ب خودش و بهداش فرعی رسیدگی کامل داره

خیلی خیلی تمیزهه من دورش بگردم

مردی هست ک خیلی پشتمه

از خدا میخام بعش خیر برسه ـ

ولی همسررسابقم اوباش بد دهن خدا نشناس کفر میگفت مدام

امنیت نداشتم ازش

مدام منو ب گریه مینداخت

شخصیت کلامی نداشت مدام ادعا داشت که ب زن جماعت رو نمیدم

خیلی اذیت بودم

استایلش شخصیت باری نبود ـ

یهداشتش هم رعایت نمیکرد

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خوب همسر من خدا دوسته ولی نماز نمیخونهــحق ناس نمیکنه از نظر انصاف تووشهر اسمش پخشه ـ همیشع وقتش ب ...

خدا رو شکر نجات پیدا کردی.بعضیا حالا با حرف من مخالفت می کنن.اما من به این نتیجه رسیدم تربیت مادرا خیلی روی پسراشون و رفتار پسرا با همسراشون تاثیر داره.اگر دیدین مردی خوبه بدونین مادرش درست تربیتش کرده.گرچه اون مادره بعضی وقتا شیطنتهایی هم علیه عروسش داشته باشه

شوهرم منم همین ویژگی ها رو داره دندوناش کامپوزیت کرده جدیدا بوتاکس زده پیشونیشو فقط اهل نماز روزه نیست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خوشبخت بشی گلم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏