2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21523 بازدید | 297 پست
والا اینایی ک شما گفتی بیشتر ازش بوی خیانت میاد تا پز دادن.زیاد ب نمازو روزشم دل نده مذهبیا صیغه میک ...

تو دیگه کی هستی حتی به خوشبختی دیگران حسادت میکنی . واقعا جای تاسفه . به جای این برای ایشان دعای خیر کنی . میخوای اون علیه شوهرش کنی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا نگو عزیزاولا یسریا هستن میان چرتو پرت میگن ته دلتو خالی میکنندوما من به چشم زخماعتقاد دارم از ...

میگی چشم زخم ، اگه چشم زخمه یعنی توی چشمه یعنی باید ببینه که اثر بزاره دیگه اینجا که نمیبینن این متنه

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

چقد بد جنسی چون تمیزه ینی خیانت میکنه حالا اگه پر پشم بود و دهنش بو میداد ینی خیانت نمیکرد

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشانهای خیانته متاسفم عزیزم ولی مرد واقعی بقدری برا زن و بچش خستس ک حوصله ست کردن لباسو زدن عطر و ادکلونو نداره خودما زنها اگ ی انگیزه قوی داشته باشیم اونقد بخودمون میرسیم ک حد نداره بعد اینو راجب ی مرد فکر کن

تو دیگه کی هستی حتی به خوشبختی دیگران حسادت میکنی . واقعا جای تاسفه . به جای این برای ایشان دعای خیر ...

بقران قسم بجون بچم حسادت نکردم چرا باید ب کاربری ک حتی نمیدونم کیه حسادت کنم.

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

چقدر انرژی منفی حالم بهم خورد ..بعضی ها مثل شما فقط فاز و انرژی منفی دارن

خداروشکر شوهرم زحمت کشه و اهل کار همیشه میگم اگه ی روز پولم نداشته باشیم میدونم هر جوری شده برا اسای ...

اهل کدوم استانید؟ بخاطر با سلیقه بودنش پرسیدم . دوست داشتی بگو

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒