2777
2789
عنوان

اینکه آدم از لحاظ ارتباطی خیلی ضعیف باشه ینی روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست
شاید اضطراب اجتماعی داری

اره خیلی . ولی موقع حرف زدن دیگه اونجوری نمیشم. قبل رفتن معمولا تپش قلب دارم.. اونم برا اینه که گفتم زیاد ارتباط ندارم که اون شده دلیلش

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بیماری نیست کم روییه کم کم درست میشع اگه ارتباط بگیری بابقیه

بعضی اختلالات هم میتونن باعث شند

افرادی هستن که هرچه قدرم تلاش میکنن خوب نمیشن تو این چیزا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه خجالت نمیکشم. خودم دلم میخاد ارتباط بگیرم زیاد. اما نمیشه

خب اگه کسی محتوایی نداره برای حرف زدن چی باید بگه بیشتر کتاب بخونین فیلم ببینین تا حرف برای گفتن داشته باشین

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خودت جواب خودتو دادی عزیزم مشکلی نداری. چون ارتباط کمی با افراد داری برا همینه شاید درونگرا باشی

خب من همیشه میخام ارتباط بگیرم اما نمیشه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بعضیا با وجود تمرین هم نمیتونن خوب شن تو این چیزا خصوصا اگه اختلالی داشته باشند

ایشون اوتیسم که نمیخوره باشه تهش اختلال اضطراب اجتماعی داره که اونم معمولا با تمرین بهتر میشه البته آگاهی و خوندن کتابم موثرع و کمک گرفتن از روانشناس اگر هزینش و داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خودت جواب خودتو دادی عزیزم مشکلی نداری. چون ارتباط کمی با افراد داری برا همینه شاید درونگرا باشی

بعضی اختلالات هم میتونن باعث شن

افرادی هستن که سعی میکنن ارتباط داشته باشن با افراد زیادی ولی نمیتونن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعضی اختلالات هم میتونن باعث شندافرادی هستن که هرچه قدرم تلاش میکنن خوب نمیشن تو این چیزا

آره شاید

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بعضی اختلالات هم میتونن باعث شندافرادی هستن که هرچه قدرم تلاش میکنن خوب نمیشن تو این چیزا

اره آخه مثلا توهم زیاد داشتم چند سال پیش.

بعد هنوزم صدا یکم هست

همش میترسم نکنه برا اون باشه

دختر منم خیلی خجالتی بود بخاطر همین کم حرف بود و از بودن توی جمع ناراحت میشد. با خودم همیشه تورهای ی ...

من خیلی لوسم هستم

بهم توجه نشه قهر میکنم

با خیلیا اینجوریم

شاید شخصیتتون ابویدنت ،باید مهارت های ارتباطی رو اموزش ببینید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شاید شخصیتتون ابویدنت ،باید مهارت های ارتباطی رو اموزش ببینید

به نظرت اینا به ظاهر ادمم ربط داره؟

خب من همیشه میخام ارتباط بگیرم اما نمیشه

خب ببین چرا نمیشه نفس عمیق بکش تمرکز کن ببین چه کلماتی بگی، تو صحبت کردن عجله نکن که تند تند جواب بدی اون خودش استرس میاره

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

ایشون اوتیسم که نمیخوره باشه تهش اختلال اضطراب اجتماعی داره که اونم معمولا با تمرین بهتر میشه البته ...

من نمیگم قطعا اوتیسمه گفتم اختلالات زیادی هستن که مشکلات ارتباطی ایجاد میکنن

البته اوتیسم هم طیفه اوتیسم خفیف یا همون سطح 1 و سندروم اسپرگر ممکنه تا بزرگسالی هم تو بعضیا خصوصا دخترا تشخیص داده نشه خیلیا بودن که تو بزرگسالی تشخیص گرفتن