2777
2789
عنوان

اینکه آدم از لحاظ ارتباطی خیلی ضعیف باشه ینی روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست
اره آخه مثلا توهم زیاد داشتم چند سال پیش. بعد هنوزم صدا یکم هستهمش میترسم نکنه برا اون باشه

پیش روانشناس یا روانپزشک رفتی؟

ممکنه اسکیزوفرنی خفیف یا سایر اختلالات روانپزشکی باشه

این اختلالات هم باعث بروز مشکلات ارتباطی میتونن بشن خصوصا اسکیزوفرنی که مشکلات ارتباطی هم ایجاد میکنه

تو طیف اوتیسم توهم دیده نمیشه

نمیخوام بگم قطعا یکی از این هاست باید دکتر بری

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعضی اختلالات هم میتونن باعث شن افرادی هستن که سعی میکنن ارتباط داشته باشن با افراد زیادی ولی نمیتو ...

فکر نکنم اختلالی داشته باشن

مثلا چه اختلال هایی میتونه باشه ؟؟؟

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم اختلالی داشته باشنمثلا چه اختلال هایی میتونه باشه ؟؟؟

طیف اوتیسم، اسکیزوفرنی، ایکس شکننده و کلی اختلالات دیگه میتونن مشکلات ارتباطی ایجاد کنن یعنی فرد میخواد با دیگران ارتباط برقرار کنه ولی نمیتونه مشکلات زیادی داره در این کار

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

طیف اوتیسم، اسکیزوفرنی، ایکس شکننده و کلی اختلالات دیگه میتونن مشکلات ارتباطی ایجاد کنن یعنی فرد میخ ...

ایکس شکننده جدید بود🙂 برم بخونم درباره اش

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

به نظرت اینا به ظاهر ادمم ربط داره؟

خیر ارتباط چندانی نداره ،کتاب مهارت ابراز وجود در زنان رو بخونید کمکتون میکنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!