a_sss_a مدیر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 عنوان خودکشی زیاد شده🔴بچه ها رو اینطوری تربیت کنید | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 42 پست خودکشی و فکر خودکشی خیلی امارش داره میره بالاعلی الخصوص بین این بچه های سنین پایینبچه هاتون رو امیدوار بار بیارید...حالا من مربی و متخصص نیستم ولی برید یاد بگیرید چطوری کودک باید امیدوار بار بیاد حتما روی بچه هاتون پیاده کنید.موفق باشید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. دیروز | 17:02 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10511 عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی ربط که داره ولی خب شامل همه میشه باید جنگید باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 399 نباید بچه بیارنتو وضعیتت داغون باشه ولی هعی به بچه امید بدی مگه میشه؟نه اصلا نمیشه بچه اگه زندگیش خوب باشه شرایطش خوب باشه خودش خوشحال میمونه به زندگی امید وار میشهولی فیلم ها هم اثر میذارن تو فامیلمون دختر 18 ساله رفته یه فیلم هست اسمش خاطرات ۱۸ سالگی اونو دیده خودکشی کرده ولی ناموفق بوده خودش تعریف میکرد برامون کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1232 همچی میگی انگار مسبب بدبختیا استارتر بدبخت هست...بالاخره دنیا قشنگیای خودشو داره بله خیلی قشنگه بی حرف می روید کلام 🙂🤝🌱
ghazal۵۵۵۵ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4232 عجبعجبعجبهیییییییی منم همین الان تو فکر خودکشی ام 💔 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 399 میگفتی خو غلط کردی منو زاییدی حق نداره اینو بگه چطور دلش میاد...وااااعزیزم دنیا قشنگیاشو داره برا خو ... ممنونم عزیزم ❤️ کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1232 عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی من عزیز تو نیستم یک دو دلم میخواد اینجوری جواب بدم تورو سننه ؟تحمل شنیدن جواب نداری تایپک نزن بی حرف می روید کلام 🙂🤝🌱
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5376 مرسی که گفتی شرمنده فقط لوکشین خاورمیانه است امید رو از کجا بیاریم؟ خاورمیانه خدا نداره؟تا خدا هست امید هست
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10511 بله خیلی قشنگه مهم اینه دیدت چطور باشه همینکه به دخترام نگاه میکنم امیدوار به زندگی میشم همینکه در کنار همسرم ودخترام سوار پراید تا پارک میریم امیدوار میشم وخدارو شکر میکنمفقط باید دیدتو عوض کنیهمینکه چایی دم میکنم میخورم حس خوب میگیرم خدارو شکر میکنمزندگی رو سخت بگیری سخت میشه رفیق باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1232 خاورمیانه خدا نداره؟تا خدا هست امید هست بله بله شما درست می فرمائید هی بحثو ببرید حاشیه کیف کنیم بی حرف می روید کلام 🙂🤝🌱
کاربرقدیمیsara عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 4733 عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی اینو نگو . بگو اگه خودت امید نداری به چه امیدی بچه میاری ؟!!
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10511 ممنونم عزیزم ❤️ قلبمی دختر نازم😍🫂 باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
تعلیقی13 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 433 شماهایی که نه پول دارید نه آینده اصلا بچه نیارید و اونایی که تفاهم ندارید اصلا نیارید
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 من عزیز تو نیستم یک دو دلم میخواد اینجوری جواب بدم تورو سننه ؟تحمل شنیدن جواب نداری تایپک نزن بله ببخشید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
pluviophile357 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 2483 امید نباید کاذب باشهباید واقعا جای امیدی باشهاین راهکار شما به درد وقتی میخوره که بچه ها به طور غیر واقعی و بی دلیل منفی باف باشند نه وقتی حق دارن...امید چی رو بهشون بدیم دقیقا تو این مملکت؟