2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 11173 بازدید | 269 پست
شوهرم رفت بيمارستان كه كارهاي تدفين رو انجام بده التماسش كردم منم ببر گفت نه بياي بدتر ميشيبا داداشم ...

فدای دلت بشم چی کشیدی😭

خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینقدر خودتو سرزنش نکن

مگه آدمها چقدر طاقت دارن، با اون شرایط و سه تا بچه طبیعیه که خیلی راضی نبودی بعدشم که پشیمون شدی

خدا بقیه بچه هات را حفظ کنه

.                                                                  

بااینکه از تاپیک دنیا دنیا ناراحت شدم

گوشه یه مکان عمومی هم نشستم

خیلی خودمو کنترل کردم اشکام نریزه

متاسفانه یهو سیل شد

دعا میکنم هیچ که نبینه منو

بااین حال سپاس از اینکه تجربه شخصیتو به اشتراک گذاشتی

خدا بهت سلامتی بده و صبری که مصیبت و مشقت وارده رو فراموش کنی

امین

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

عزیزدلم..دلمو کباب کردی..دعامیکنم برات ازته دل...دعا میکنم خدا بهت آرامش بده..مقصر تو نبودی که بچت رفت..اون الان جاش بهشته گلم

عزيزم😔

قربونت برم خیلی ناراحت شدم ولی تو خیلی قوی هستی سه تا دسته گل داری ک چشمشون به توعه ببین تو گناه نکردی چون بچتو نگهداشتی خواست خدا بوده بچت زود بره پیش خدا غصه نخور تو حالت بد باشه حال خونه و بچه هات بد میشه❤🙃

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
منم بچه ناخواسته بودم بابام نداشته بود مادرم سقطم کنه الان مادرم باهام دشمنه ازم بدش میاد اما شما که ...

نه عزيزم يه مادر نميتونه دسمن بچه اش بشه قطعا اونم فشارهاي روحي روش هست

اومديم خونه ولي من قلبم رو خاك كردمبماند كه بخاطر نشستن و استراحت نكردن و گريه و استرس من خودم عفونت ...

عزیزه دلم

منم برات گریه کردم ❤️🫂🫠🥺🥺

ان شاء الله خدا دوباره بچه تو بهت برمیگردونه....

عنوانتون خطاب به همه بود نگفتید فقط اگه تو شرایط من هستید منم برای همون گفتم چهار تا بچه از نظر مالی ...

ینی چی انقد سقط رو گنده کردین؟!

چیزیکه بزرگه بزرگه لازم نیست کسی بزرگش کنه

آدم کشتن جرمه کوچیکیه؟!.....

من از صفحه ی اول پریدم صفحه ی نهم،گفتم الان پست گذاشته،برکت خونمون شده،

ولی با کامنتای تسلیت روبه رو شدم🖤

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔