خدا بهت صبر بده عزیزم بهت تسلیت میگم تو احساساتی رو تجربه کردی که هر کسی که تازه سه ماه زایمان کرده باشه ممکنه تجربه کنه
بعد از زایمان آدم نوسان خلقی شدیدی رو تجربه میکنه تا شش ماه بعد زایمان نیمه حامله محسوب میشه و تو سه ماه بعد از زایمان بارداری شدی ،دیگه بس کن و خودت رو بابت احساساتی که داشتی سرزنش نکن
عمر بچه ت به دنیا نبود این بچه اومد که بره جلوی در بهشت منتظر تو بمونه و بگه اول مامانم بیاد بعد من وارد بهشت میشم
بچه ت رو به حضرت زهرا بسپر مادرمون براش از تو بهتر مادری میکنه
با خدا معامله کن و به خاطر رضایت خدا روحیه ت رو دوباره زنده کن
خدا میگه به هر کدوم شما آزمایشی هست و کسی پیروزه که صبر کنه و شاکر باشه
ما توی این دنیا برای خور و خواب و خوش گذرونی نیومدیم یکی وضعیت مالی خوبی داره همسر بدی داره یکی پول نداره ولی سلامتی داره بچه های سالم و صالح داره یکی همسر خوبی داره پول داره ولی سلامتی نداره یکی پدر مادرش رو توی سن کم از دست میده یکی بچه ش رو
امکان نداره کسی زندگی بدون سختی ای داشته باشه اصلا خلقت خدا بنا شده که ما بیایم یه مدتی توی این دنیا زندگی کنیم رشد کنیم و روحمون رو والا و ارزشمند کنیم تا بتونیم به روح واحد که خدا هست متصل بشیم
این هم سختی زندگی تو بوده
آزمایش سختیه خیلی سخته داغ فرزند دیدن سخته من دو تا سقط داشتم هنوز دلم پیششونه قطعا تو که بچه ت رو هفت ماه توی شکمت نگه داشتی دیدیش بغلش کردی خیلی بیشتر بهت سخت میگذره
ولی مطمئن باش اومدن و رفتن این بچه حکمتی داره این بچه باید میومد یه تغییری به وجود میآورد این بچه باید میومد یه رشدی در شما ایجاد کنه این بچه رسالت خودش از زندگی کوتاهش رو انجام داده حالا وقتشه که تو نگاه کنی ببینی اون تغییری که نیازه چیه ؟ اون رشده چیه ؟ که بتونی بهره کافی ببری ازش