2777
2789
عنوان

توروخدا واسه بچه هاي ناخواسته ناشكري نكنيد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9214 بازدید | 269 پست
نه قشنگم خداروشکر کن فقط بچه داری چه خانم هایی که یدونه بعد چند سال گیرشون میاد و اون یکی اینجوری می ...

همسرمم همش ميگه خدا بخاطر حرف و كارهاي ما كه جون يه بنده ديگه اش رو نميگيره اما اميدوارم همينطور باشه و من مقصر نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده عزیزم بهت تسلیت میگم تو احساساتی رو تجربه کردی که هر کسی که تازه سه ماه زایمان کرده باشه ممکنه تجربه کنه

بعد از زایمان آدم نوسان خلقی شدیدی رو تجربه میکنه تا شش ماه بعد زایمان نیمه حامله محسوب میشه و تو سه ماه بعد از زایمان بارداری شدی ،دیگه بس کن و خودت رو بابت احساساتی که داشتی سرزنش نکن

عمر بچه ت به دنیا نبود این بچه اومد که بره جلوی در بهشت منتظر تو بمونه و بگه اول مامانم بیاد بعد من وارد بهشت میشم

بچه ت رو به حضرت زهرا بسپر مادرمون براش از تو بهتر مادری میکنه

با خدا معامله کن و به خاطر رضایت خدا روحیه ت رو دوباره زنده کن

خدا میگه به هر کدوم شما آزمایشی هست و کسی پیروزه که صبر کنه و شاکر باشه

ما توی این دنیا برای خور و خواب و خوش گذرونی نیومدیم یکی وضعیت مالی خوبی داره همسر بدی داره یکی پول نداره ولی سلامتی داره بچه های سالم و صالح داره یکی همسر خوبی داره پول داره ولی سلامتی نداره یکی پدر مادرش رو توی سن کم از دست میده یکی بچه ش رو

امکان نداره کسی زندگی بدون سختی ای داشته باشه اصلا خلقت خدا بنا شده که ما بیایم یه مدتی توی این دنیا زندگی کنیم رشد کنیم و روحمون رو والا و ارزشمند کنیم تا بتونیم به روح واحد که خدا هست متصل بشیم

این هم سختی زندگی تو بوده

آزمایش سختیه خیلی سخته داغ فرزند دیدن سخته من دو تا سقط داشتم هنوز دلم پیششونه قطعا تو که بچه ت رو هفت ماه توی شکمت نگه داشتی دیدیش بغلش کردی خیلی بیشتر بهت سخت میگذره

ولی مطمئن باش اومدن و رفتن این بچه حکمتی داره این بچه باید میومد یه تغییری به وجود میآورد این بچه باید میومد یه رشدی در شما ایجاد کنه این بچه رسالت خودش از زندگی کوتاهش رو انجام داده حالا وقتشه که تو نگاه کنی ببینی اون تغییری که نیازه چیه ؟ اون رشده چیه ؟ که بتونی بهره کافی ببری ازش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خدا خودش منو ببخشهبخدا تاوان سنگيني دادمبه زبون نياوردم كه نميخوامش همه مراقبت هارو انجام دادم سركلا ...

استاتر خودت سرزنش نکن ،قسمت این بوده .

وگرنه من زایمان کردم ، کنار تخت من یه خانم بود دوقلو زایمان کرده بود برام عجیب بود چرا شیر نمیده ؟بعد فهمیدم چون ناخواسته بودن ، و نمیخوادشون ، فروخته بود به یه خانم و آقا که نازا بودن .

کلی به خدا و دنیا فحش داد که چرا خدا بهش بچه داده ؟

پس باید اونام میمیردن؟؟

قسمت بچه ت این بوده ،خودت عذاب نده

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
همسرمم همش ميگه خدا بخاطر حرف و كارهاي ما كه جون يه بنده ديگه اش رو نميگيره اما اميدوارم همينطور باش ...

نیستی عزیزم شوهرت درست میگه ، خیالت راحت

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

شام خورديم شوهرم رفت بچه هارو بخوابونه من و خواهرم تو سالن بوديم ساعت يازده بود تقريبا گوشي شوهرم زن ...

الهی بگردم اشک ما هم درومد😭😭😭

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پسر بود عزيزم

جزع و فزع در اسلام حرام ..از حالا خوشحال باش و راضی ب رضا پروردگار باش ..برا بچه ها مادری کن اگر شما افسرده بشی بچه هات تک اتیشش میسوزن..شما هیچ تقصیری نداره عمرش ل دنیا نبوده و حالا اون خوشحال و شاد و خندان

خدا بهت صبر بده عزیزم بهت تسلیت میگم تو احساساتی رو تجربه کردی که هر کسی که تازه سه ماه زایمان کرده ...

عزيزم ممنون كه وقت گذاشتي و اين همه دلدلريم دادي

حرفات خيلي آرومم كرد